Shopping City Târgu Mureș anunță data deschiderii

Primăvara vine cu pași repezi și aduce cu ea deschiderea Shopping City Târgu Mureș, anunță noul Mall pe pagina sa de Facebook.
Pe 26 martie ne deschidem porțile exact la timp cât să avem o primăvara plină de experiențe de neuitat alături de brandurile noastre preferate si ofertele lor speciale! se spune în anunțul oficial.

Situat la iesirea din municipiul Tîrgu Mureș, directia Sighișoara, construit pe un teren de 12,5 hectare, noul mall va dispune de o suprafață închiriabilă de 40.000 de metri pătrați si va gazdui cele mai noi concepte ale brandurilor internaționale și naționale. Noul mall va fi dispus pe două nivele.

La Food Court (la etaj) se vor regăsi Pizza Bonita, McDonalds, Jack’s Burgers, Spartan, Pep&Pepper, Mesopotamia, KFC, Salad Bar, Chopstix, Sushi, dar și cafenele, un cinematograf, un casino și în sfârșit un Cărturești, precizează outinmures.ro

La parter vom avea parte de un Carrefour, DM, Noriel, Kendra, Sevda, LC Waikiki, Orsay, Stefanel, Stradivarius, Pandora, Pull&Bear, Bershka, New Yorker, Reserved, Guess, Sabion, Cropp, Bigotti, Tucano, Gerovital, Defacto, CCC, House, Sephora, Il Passo, Sinsay, Colin’s, Office, Sketchers, Samsonite, Splendor, Hervis, Cato, InterSport, Deichmann, Benvenuti, Anna Cori, Torri și Swarowski. Nu vor lipsi nici Altex, Jysk, Kitchen Shop, Top Shop, eMag, Pepco, Cador, Sensi Blu, Vagabond, SMYK și BSB, conform aceleiași surse. Menționăm că lista magazinelor nu este confirmată oficial de dezvoltatorul mall-ului, aceasta poate suferi modificări până la momentul inaugurării.

Proiectul va fi completat cu o grădină pe acoperiș de aproximativ 3.500 mp care va deservi 4 restaurante și o panoramă unică asupra zonei istorice a orașului. Grădina de pe acoperiș își va surprinde vizitatorii cu evenimente pentru toate vârstele și astfel va deveni în cel mai scurt timp locul preferat de întâlnire al mureșenilor.

View this post on Instagram

Viitorul Mall din Târgu Mureș

A post shared by Tîrnăveni.ro (@tirnaveni.ro) on

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.