SOCACIU, FOST PARLAMENTAR DE TÂRNĂVENI, CĂSĂTORIE ÎN SECRET

Cântărețul de folk Victor Socaciu, cel care, în urmă cu câțiva ani, a fost reprezentant în Parlamentul României al locuitorilor din Târnăveni, Luduş şi Iernut, s-ar fi căsătorit în secret, la Montreal (Canada), cu impresara lui, Brândușa Simion.

Potrivit libertatea.ro, în cercurile de prieteni ale celor doi se vorbește despre o căsătorie ce ar fi avut loc departe de ochii lumii.

Cei doi se află în Montreal, unde Victor Socaciu ne reprezintă țara în calitate de consul.

”Tot mai mulţi creditează ideea că între impresară şi folkist există mai mult decât o relaţie profesională, iar cireaşa de pe tort a fost servită la un spectacol organizat la finele anului trecut, când, în culise, Brânduşa Simion a fost gratulată cu apelativul “doamna consul”, scriu reporterii libertatea.ro.

Socaciu s-a remarcat prin proiectele neobișnuite pe care le-a propus în Parlament, cum a fost cel de dublare al filmelor sau de interzicere a folosirii în reclame a bunurilor din patrimoniul național precum Ateneul, Eminescu ori colindele vechi. Tot Victor Socaciu a propus și aprobarea dreptului de a returna orice produs cumpărat din orice motiv în termen de 2 zile. Toate propunerile sale au fost respinse.

Interpretul a apărut o perioadă bună pe prima pagină a ziarelor cu divorțul răsunător de prezentatoarea TV Marina Almășan, care în 2008 l-a însoțit în campania electorală de la Târnăveni.

La începutul lui 2009, Victor Socaciu, deputat PSD, a deschis un birou parlamentar la Târnăveni. Cântărețul a fost numit, apoi, la scurt timp, candidat pentru un colegiu din diaspora.