ŞOFER DE TIR DECEDAT ÎN ACCIDENT(+video)

Un accident rutier a avut loc în această dimineaţă, în jurul orei 06.30, pe DN1, în dreptul localităţii Câlnic. Primii care s-au deplasat la faţa locului au fost reprezentanţii ISU Alba iar potrivit acestora, în urma impactului între două autovehicule de mare tonaj, o persoană a decedat.
Bărbatul, de 32 de ani, din Tîrnăveni, a murit, iar celălalt șofer, de 55 de ani, a fost rănit ușor.
TIR-ul condus de către șoferul care a decedat a intrat pe contrasens.
TIR-ul circula dinspre Sibiu spre Sebeş, și a intrat în coliziune frontală cu un alt TIR, fiind înmatriculat în Hunedoara.
Potrivit IPJ Alba, şoferul TIR-ului care se deplasa dinspre Sibiu înspre Sebeş este foarte probabil să fi adormit la volan intrând în coliziune cu un alt TIR din faţă. În urma impactului, şoferul vinovat, un bărbat de 32 de ani din Târnăveni, a decedat iar celălalt şofer, de 55 de ani, a suferit leziuni uşoare. Circulaţia a fost blocată pe ambele sensuri. Autotrenul condus de şoferul decedat era înmatriculat în Prahova şi transporta apă minerală şi produse alimentare, iar celălalt, făină.

Comunicat Politie:
La data de 29.04.2013, ora 06,22, pe DN 1, la km 354+905 metri, în afara localităţii Cîlnic, T.B.D., de 32 de ani, din municipiul Tîrnăveni, judeţul Mureş, în timp ce conducea un tir cu semiremorcă, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autotractor condus de un bărbat de 54 de ani, din municipiul Hunedoara. În urma accidentului T.B.D. a decedat la locul producerii accidentului iar celălalt conducător auto a suferit leziuni corporale uşoare. Cercetările sunt continuate”, precizează reprezentantul IPJ Alba.