Şoferi băuţi au provocat accidente la Găneşti şi Delenii

#La data de 16 iunie a.c., în jurul orei 23.11, pe raza localităţii Găneşti, un bărbat, din comuna Gheorghe Doja, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un alt autoturism parcat în afara părţii carosabile.

În urma testării cu aparatul etilotest, conducătorului auto i-a rezultat o valoare de 0,71 mg/L alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Totodată, în urma verificării în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că cel în cauză nu deține permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În cauză, cercetările sunt continuate de către poliţişti, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

#La data de 17 iunie a.c., în jurul orei 23.10, pe DJ 142D, pe raza localităţii Delenii, un bărbat, de 59 de ani, din comuna Băgaciu, în timp ce conducea un autoturism, a acroşat doi pietoni, de 14, respectiv 16 ani, care circulau pe acostamentul părţii carosabile şi totodată a intrat în coliziune cu un alt autovehicul parcat pe partea carosabilă.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a celor doi pietoni.

Ulterior testării cu aparatul etilotest, conducătorului auto i-a rezultat o valoare de 0,80 mg/L alcool pur în aerul expirat,  cercetările fiind continuate de către poliţişti, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.