Şoferi băuţi opriţi de poliţiştii din Târnăveni (G)

#La data de 13 octombrie a.c., la ora 17:55, polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Tîrnăveni au oprit în trafic, pe DJ 142D, pe raza localităţii Deleni, un autoturism condus de un bărbat, din localitate, căruia, în urma testării cu etilotestul, i-a rezultat o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal.

#La data de 13 octombrie a.c., la ora 23:31, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 11 Tîrnăveni au oprit în trafic, pe DJ 142, pe raza localităţii Găneşti, un autoturism condus de un bărbat, din localitatea Tîrnăveni, căruia, în urma testării cu etilotestul, i-a rezultat o valoare de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal.

#La data de 14 octombrie a.c., la ora 20:44, polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Tîrnăveni au oprit în trafic, pe strada Garoafei din Tîrnăveni, un autoturism condus de un bărbat, de 30 de ani, din localitate, căruia, în urma testării cu etilotestul, i-a rezultat o valoare de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.