ŞOFERUL CARE A PROVOCAT ACCIDENTUL CU 6 MUREŞENI MORŢI AR FI ADORMIT LA VOLAN

Din primele cercetări făcute la locul accidentului produs vineri, pe DN 7, lângă localitatea Conop, în apropiere de Arad, în urma căruia şase persoane din Mureş şi-au pierdut viaţa, rezultă că nu exista urme de frânare ale autoturismului în care se aflau şapte persoane si care s-a ciocnit frontal cu un TIR, potrivit Mediafax.

Politiştii cred că şoferul a adormit la volan şi maşina a ajuns pe contrasens, unde a acroşat un alt autoturism, în care se aflau trei persoane, după care s-a izbit frontal de un automarfar.

Din autoturismul care s-a izbit de TIR a supravieţuit doar o fetiţă de trei ani, care este în stare foarte gravă, ventilată mecanic, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Accidentul a avut loc, vineri dimineata, pe DN 7, in zona localitatii aradene Conop, unde soferul unui autoturism, in care se mai aflau sase pasageri, a pierdut controlul volanului dupa ce a acrosat o masina care circula din sens opus, ulterior ciocnindu-se frontal cu un TIR tot de pe contrasens.

Medicii au găsit două femei şi patru bărbaţi morţi, aceştia fiind încarceraţi în autoturismul Mazda care a ajuns sub cabina TIR-ului, iar un copil care are sub cinci ani a fost transportat la spital cu răni grave.

Victimele se aflau într-un autoturism cu numere de Mureş, care se deplasa dinspre Arad spre Deva, maşina fiind plină cu bagaje, astfel că poliţiştii cred că oamenii se întorceau în ţară.

Alte trei persoane, aflate în al doilea autoturism implicat, au fost rănite şi au primit îngrijiri medicale.

Foto: www.wall-street.ro