Sovata, „staţiunea miracolelor“ pentru cuplurile infertile…

Datorită proprietăţilor curative ale apelor sărate şi ale nămolurilor extrase din lacurile sărate din zona Sovata, staţiunea a devenit o destinaţie recomandată în tratarea afecţiunilor ginecologice şi reumatismale.
 Tratamentele în staţiunea Balneoclimatică Sovata se efectuează la baza de lângă Lacul Ursu, la baza hotelului Danubius Sovata sau la baza hotelului Aluniş.

Există mai multe pachete de tratament care se pot achiziţiona în staţiune, în funcţie de afecţiunile dvs. şi în funcţie de numărul de zile pe care doriţi să le petreceţi la Sovata.Tratamentul începe cu o consultaţie medicală la unul din doctorii din staţiune, urmată de procedurile recomandate de acesta.  De menţionat că nu toate procedurile necesită prescripţie medicală.  Spre exemplu, diferite tipuri de masaj sau programe de fitness se pot efectua fără consultaţie medicală sau prescripţie, ele nefiind considerate proceduri medicale. Tratamentele la Sovata includ:– Băi calde, in cadă sau bazin, cu apă din lacurile din staţiune- Tratamente ginecologice- Împachetări cu nămol cald- Kinetoterapie- Electroterapie– Hidroterapie- Saună- Gimnastică medicală

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.