Portalul municipiului Târnăveni

RecentStirea zileiStiri locale

Spectacole dedicate Mamei la Târnăveni

În onoarea Zilei Mamei, comunitatea din Târnăveni se pregătește să sarbătorească printr-o serie de evenimente culturale care vor avea loc la Casa de Cultură. Aceste spectacole, organizate cu mare drag pentru mamele și familiile orașului, vor debuta pe data de 6 martie, începând cu ora 17:00, cu o reprezentație plină de energie și culoare din partea Grupării de Dans Modern. Acești tineri dansatori promit să aducă un omagiu muzicii și mișcării, într-un spectacol care se anunță a fi dinamic și plin de surprize.

Continuând seria festivităților, în ziua de 7 martie, scena va fi ocupată de Canto Melody, un ansamblu local care și-a propus să încânte publicul cu melodii dulci și armonii vocale. Recitalul este gândit să ofere o atmosferă adecvată de pre-sărbătoare, încălzind inimile ascultătorilor în anticiparea evenimentului principal.

Pe 8 martie, apogeul sărbătorii, Junii Târnavei vor lua parte la celebrarea Zilei Mamei printr-un program special destinat acestei zile semnificative. Ansamblul folcloric este cunoscut pentru modul autentic în care reușește să aducă pe scenă tradițiile și cântecele locale, punând în valoare frumusețea și profunzimea culturii românești. Perfecționarea spectacolului a necesitat luni de pregătire, iar acum, gata să strălucească, membrii ansamblului sunt entuziasmați să ofere un tribut plin de respect și admirație pentru toate mamele.

Această serie de manifestări culturale își propune nu doar să celebreze Ziua Mamei, ci și să consolideze legăturile comunității și să promoveze cultura și talentele locale. Toată comunitatea este invitată să participe la aceste evenimente, unde se va putea bucura de momente artistice diverse și de o atmosferă încărcată de emoție și bucurie.