RecentStiri locale

Spitalul Clinic Județean este în imposibilitate temporară de a trata anumite patologii de cancer

Având în vedere situația actuală creată de pandemia COVID-19,

Spitalul Clinic Județean Mureș dorește să informeze populația județului Mureș despre imposibilitatea temporară de a trata în condiții de siguranță anumite tipuri de patologii oncologice.

Secțiile Clinice Urologie și Oftalmologie  au fost implicate în această ”luptă cu virusul COVID-19” de aceea modificările efectuate în structură au dus la relocarea acestora. În acest moment aceste două clinici asigură toate urgențele urologice pentru aceste două discipline. Intervențiile chirurgicale de mare amploare de tip oncologic nu pot fi asigurate pe perioada stării de urgență datorită relocării celor două clinici pentru patologia NON-COVID-19. De aceea adresăm rugămintea tuturor persoanelor care au avut programări pentru intervenții chirurgicale pentru patologii de tip oncologic să se adreseze unor servicii de urologie și oftalmologie care nu sunt implicate tratamentul SARS-COV-2 și care pot să realizeze intervenții chirurgicale în condiții de siguranță.

În speranța că normalitatea se va instala cât mai curând și vom ieși din această stare de urgență Spitalul Clinic Județean Mureș vă mulțumește pentru înțelegere.

Purtător de cuvânt,                                      Manager,

Dr. Todea – Moga Ciprian – Doru                    Dr. Porav – Hodade Daniel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *