RecentStiri locale

Spitalul din Târnăveni este autorizat să vă asiste în procesul de obținere a vizei medicale pentru eliberarea sau prelungirea permisului de portarmă

Începând cu data de 12.02.2024, Spitalul Municipal Dr. Gheorghe Marinescu este autorizat să vă asiste în procesul de obținere a vizei medicale pentru eliberarea sau prelungirea permisului de portarmă!

🩺 Fisă Medicală pentru Portarmă – Toate într-o zi!

În cadrul Ambulatoriului se oferă posibilitatea de a efectua toate consultările necesare pentru avizul medical în intervalul orar 12-15. De la Medicina Interna, ORL, Oftalmologie, Ortopedie/Chirurgie, până la Neurologie și Psihiatrie – suntem aici pentru a vă asigura că totul se rezolvă rapid și eficient. 🌟💉.

Valabilitate și Reînnoire Simplă

Fisa medicala portarmă are o valabilitate de 6 luni, iar reînnoirea permisului se face la fiecare 5 ani. Procesul este simplu – după consultațiile medicale de specialitate, încheierea certificatului medical se realizează în aceeași zi de către medicul șef.

Pentru Cine Este?

Avizul medical pentru portarmă este obligatoriu pentru toți deținătorii de arme și muniții, indiferent dacă sunteți persoană fizică sau juridică. De la cadre militare, magistrați și demnitari, până la vânători, instructori de poligon, pasionați de tir sportiv sau colecționari de arme – Spitalul vă asigură că analizele medicale atestă aptitudinea dumneavoastră de a detine, purta și utiliza armele în mod responsabil.

📝 Documente Necesare:

• Buletin/Carte de identitate

• Fisa medicala portarmă, vizată de medicul de familie. Fișele tip pot fi obținute de la Fișierul din ambulatoriu.