Sponsorizări pentru promovarea talentelor. Vezi cum poţi obţine 10.000 lei

Fundația Pentru Comunitate, în colaborare cu MOL România, anunţă ediția a 10-a, 2015, a PROGRAMULUI MOL DE PROMOVARE A TALENTELOR – „POT AJUTA?”. Un solicitant poate să obțină finanțare în valoare maximă de 10.000 lei pentru dezvoltarea şi continuarea carierei în domeniul sportiv sau artistic.

Se pot înscrie elevi născuți între anii 1997 și 2007, inclusiv, şi echipe de sportivi sau ansambluri artistice de la şcoli, licee, cluburi sportive sau de expresie artistică din România, cu elevi din categoria de vârstă sus menționată, care au obţinut rezultate foarte bune la concursuri naţionale şi internaţionale în domeniul sportiv sau artistic şi au nevoie de sprijin material pentru dezvoltarea şi continuarea carierei.

MODALITATEA ACORDĂRII SPONSORIZĂRII:

Un solicitant poate să obțină finanțare în valoare maximă de 10.000 lei pentru achiziţionare de materiale, echipament, instrumente sau alte produse necesare pregătirii solicitantului în vederea obţinerii de performanţe în domeniul sportiv sau artistic. Nu se acceptă solicitările de achiziționare a unor mijloace fixe pentru dotarea sălilor de sport.

De asemenea, pentru acoperirea cheltuielilor de transport pentru participanţi, ca să poată ajunge la concursuri internaţionale şi naţionale, antrenamente, tabere de antrenament, cantonamente, respectiv competiţii, tabere de profil, cursuri, expoziţii, concerte.

Mai multe informaţii despre program, aici.

Sursă foto: radiocluj.ro