Spune-ti oful

Această rubrică se doreşte a fi o platformă de exprimare a ofurilor şi problemelor locuitorilor din Târnăveni şi nu numai.Mesajele postate vor apărea cu întârziere, deoarece necesită o triere a obscenităţilor şi exprimărilor grosolane folosite de unii utilizatori. Din acest motiv îi sfătuim pe cei care postează să nu repete mesajul scris. Dacă între timp au apărut alte mesaje postate de alţi utilizatori atunci înseamnă că mesajul nu a fost acceptat deoarece a conţinut expresii indecente sau atacuri directe la persoana. Recomandăm tuturor celor care postează să evite remarcile răutăcioase şi să se rezume la exprimarea unei probleme concrete. Mesajele electorale nu vor fi permise aici. Fiecare își asumă răspunderea pentru cele afirmate.

ATENȚIE ! Obligatoriu completați și cifra lipsă din operația matematică a formularului de mesaje! (operațiune antispam)4.705 comentarii la „Spune-ti oful

 • 21 iulie 2019 la 22:42
  Permalink

  Unde sunt marii ecologisti din Tarnaveni cand (ca urmare a marelui proiect istoric cu podul…care daca suntem corecti nici ideea originala nu e a actualului primar si nici finantarea nu e din bugetul municipiului)…deci toata vegetatia din jurul drumului de la cariera se distruge.
  Se ridica in aer tone de praf.
  Haideti ecologistilor si luati-va cate o stropitoare de flori si mai udati un pic.
  Salvati natura, cum ziceti in slogane.

 • 21 iulie 2019 la 17:23
  Permalink

  Taxa de salubritate mai mare decât impozitul pe an?O familie de 3 persoane platește 324 de lei pe an plus plătește și la contribuție în fiecare lună gunoiul?daca 9 lei pe persoana

 • 18 iulie 2019 la 20:18
  Permalink

  Este trecut de ora 8 si de mai bine de 12 ore nu avem apa la blocuri Seuca!!! Si intre prieteni vorbind e exagerat de mult sa tii asa oamenii!!! Platim apa la termen pentru a folosi cand ne este permis! Sa indraznim sa speram la mai bine?!

 • 17 iulie 2019 la 16:22
  Permalink

  ce colectat selectiv ? tocmai ati marit tarifele la gunoi. explicati mai bine…ca eu sa mor de inteleg ce vreti sa faceti.
  nu mai lasam containerele la poarta ?

 • 17 iulie 2019 la 13:17
  Permalink

  succes Cristi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.