Spune-ti oful

Această rubrică se doreşte a fi o platformă de exprimare a ofurilor şi problemelor locuitorilor din Târnăveni şi nu numai.Mesajele postate vor apărea cu întârziere, deoarece necesită o triere a obscenităţilor şi exprimărilor grosolane folosite de unii utilizatori. Din acest motiv îi sfătuim pe cei care postează să nu repete mesajul scris. Dacă între timp au apărut alte mesaje postate de alţi utilizatori atunci înseamnă că mesajul nu a fost acceptat deoarece a conţinut expresii indecente sau atacuri directe la persoana. Recomandăm tuturor celor care postează să evite remarcile răutăcioase şi să se rezume la exprimarea unei probleme concrete. Mesajele electorale nu vor fi permise aici. Fiecare își asumă răspunderea pentru cele afirmate.

ATENȚIE ! Obligatoriu completați și cifra lipsă din operația matematică a formularului de mesaje! (operațiune antispam)4.566 de comentarii la „Spune-ti oful

 • 22 ianuarie 2019 la 20:41
  Permalink

  Pt.localnic
  Fiecare primar si-a adus oamenii lui in primarie,socoteste mandatele din 1989 incoace si ajungi la inghesuiala din birourile primariei

 • 22 ianuarie 2019 la 8:07
  Permalink

  Ce fel de firma de transport asigura transportul local in Tarnaveni ?
  Cum poate lasa un oras fara mijloc de transport pana la ora 12 ?
  Sper sa cedeze locul unei firme care poate asigura autobuze decente nu din anii 80 cum sunt acum
  si care sa circule macar din jumatate in jumatate de ora !!!!!!!!
  Suntem municipiu nu ??????

 • 21 ianuarie 2019 la 21:43
  Permalink

  Ai dreptatae localnic. Salariile din primarie nu sunt mari. Sunt URIASE in raport cu calitatea si cantitatea muncii depuse si competenta lor.

 • 21 ianuarie 2019 la 16:46
  Permalink

  Pt. cetatean. Salarile din Primarie nu sunt mari. Mare este numarul functionarilor, care au fost angajati in ultimi 3…4 ani

 • 21 ianuarie 2019 la 7:38
  Permalink

  Ar fi frumos sa vedem ce fac angajatii primariei Tarnaveni cand ar trebui sa fie la munca in cele 8 ore de servici ? Birourile sunt ticsite ,arhipline 5-8 angajati intr-un birou Daca verificati nici 10% din angajati nu muncesc fac orice in afara de munca.Rezolva problemele personale fac cumparaturi orice altceva doar ,,timpul trece leafa merge” si noi platim salariile nesimtite ale,, unora” , nu generalizam sunt si angajati cu salarii putin peste minim si nu sunt putini.

 • 20 ianuarie 2019 la 16:37
  Permalink

  Ai perfecta dreptate Cristi. Cine crede ca firma Bosch va sta vesnic in Blaj, se inseala amarnic. Nu mai sunt vremurile de odinioara. Daca va gasi nalte avantaje in alta parte, aceasta firma va disparea mai repede decat a aparut… Toata lumea lauda Blajul ca a facut si a dres… Habar nu are nimeni ce terenuri a detinut acest oras ca sa poata oferi firmelor care vor sa investeasca. Primaria din Tarnaveni ce poate oferi investitorilor ? Nimic, pentru ca nu are ce sa ofere: Terenuri pentru construirea unei fabrici – NU, Personal calificat in anumite meserii -NU, Persoane doritoare de a munci- NU, Cale ferata nationala -NU, sosea Europeana-NU, etc, etc. Si atunci, cu ce sa stam in fata “investitorilor” ? Cu pensionarii in proportie de 50 % din populatia activa ?

 • 18 ianuarie 2019 la 15:52
  Permalink

  Interpelare publica Domnului Primar !
  Ați crescut și in 2019 salariile in Primăria Tarnaveni ? Chiar dacă S-a majorat salariul minim, nu era obligatoriu sa le cresteti pe toate. Alte primarii au înghețat restul salariilor punând mai mulți bani la investiții.

 • 18 ianuarie 2019 la 7:22
  Permalink

  Drumul spre Faliment si Topul Rusinii cand nu mai ai bani sa platesti salariile nu ai bani nici pt investitii practic nu ai bani pt nimic, asta urmeaza.Speram ca primaria din Tarnaveni sa nu ajunga in acest top daca cei care ne conduc vor aplica masurile care se impun si vor face schimbarile atat de necesare, prea mult au mers pe deviza,,Merge si asa ”

 • 17 ianuarie 2019 la 14:15
  Permalink

  Ideea era sa aduci si alte firme nu doar una. Asta insemana dezvoltare. Nu ca ai Bosh-ul in oras si iti plateste taxe si impozite si cateva salarii. Sa incerci sa te dezovolti. Sa creezi oportunitati. Sa creezi concurenta. In cazul in care o firma trebuie sa se retraga din diverse motive sa ai si alte optiuni. Daca tu asta ai inteles din ce am zis anterior imi pare rau. Bucura-te ca inca 2-3 ani au unde lucra 2000 de oameni (sau cati or fi). Si pe urma acesti oameni vor migra din nou sau vor fi someri.

 • 17 ianuarie 2019 la 9:06
  Permalink

  Are dreptate Cristi cu “hai sa fim seriosi”. Asa e, trebuie sa fim seriosi.
  Decat sa vina vreo firma serioasa, sa asigure atatea locuri de munca, sa contribuie la bugetul local si apoi (poate odata) sa plece, mai bine sa nici nu vina.

 • 16 ianuarie 2019 la 21:41
  Permalink

  Hai sa fim seriosi…Blajul nu a dat nicio lovitura. Totul e de moment exact cum a fost si la Tarnaveni. Un oras constuit in jurul combinatului. E chestiune de moment pana cand va pleca si Bosh-ul de la Blaj si totul va reveni la situatia de dinainte.

 • 16 ianuarie 2019 la 18:33
  Permalink

  Pt Robi

  Conform regulamentului existent, parcarile de resedinta se pot plati pana la 31 ianuarie, dupa aceasta data existand riscul de-a ramane fara el. Veti merge mai intai la cam 17 in Primarie (acolo completati un formular la care atasati permisul vechi – cel verde), platiti la Serv impozite peste drum de crama (84 parcare simpla, 240 parcare acoperita), pe urma asteptati acasa permisul nou de parcare.

 • 16 ianuarie 2019 la 12:11
  Permalink

  De cateva ori am dat exemple de localitati cu conducatori destoinici, dedicati cetatenilor, doritori si capabili sa dezvolte “urbea”.
  De cate ori citesc astfel de exemple pozitive, care demonstreaza ca se poate si comparand cu starea acestui pseudo-municipiu al nostru, imi tot aduc aminte de versurile celebrului cantec “Buna tara, rea croiala, mama ei de randuiala…” etc.

  E vorba de vecinii nostri din Blaj. Cateva citate:
  ” Blajul a reuşit să dea marea lovitură. Dintr-un oraş subdezvoltat, a devenit un exemplu de succes, odată cu sosirea în judeţul Alba a unui mare investitor german. Numai prin plata taxelor şi impozitelor, firma acoperă 65% din bugetul local.
  Peste 3.000 de oameni lucrează acum la filiala companiei germane din Blaj. Pentru mulți a fost șansa unei recalificări spre o carieră de succes.”

  Iar noi sa fredonam continuarea la amintitul cantec.

 • 15 ianuarie 2019 la 14:41
  Permalink

  Pana la ce data se pot platii locurile de parcare, ca sa nu fie pierdute si platite de altul?

 • 14 ianuarie 2019 la 13:31
  Permalink

  GASIT DUMINECA PE STR.LACRAMIOAREI ZONA ELECROSERV BOZIAS, 3 CHEI IDENTICE,PROBABIL DE USA INTRARE TELEFON 0772717659

 • 14 ianuarie 2019 la 7:48
  Permalink

  Specialistii care gestioneaza banii orasului trebuie urgent inlocuti daca nu vreti o Primarie in faliment!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.