Spune-ti oful

Această rubrică se doreşte a fi o platformă de exprimare a ofurilor şi problemelor locuitorilor din Târnăveni şi nu numai.Mesajele postate vor apărea cu întârziere, deoarece necesită o triere a obscenităţilor şi exprimărilor grosolane folosite de unii utilizatori. Din acest motiv îi sfătuim pe cei care postează să nu repete mesajul scris. Dacă între timp au apărut alte mesaje postate de alţi utilizatori atunci înseamnă că mesajul nu a fost acceptat deoarece a conţinut expresii indecente sau atacuri directe la persoana. Recomandăm tuturor celor care postează să evite remarcile răutăcioase şi să se rezume la exprimarea unei probleme concrete. Mesajele electorale nu vor fi permise aici. Fiecare își asumă răspunderea pentru cele afirmate.

ATENȚIE ! Obligatoriu completați și cifra lipsă din operația matematică a formularului de mesaje! (operațiune antispam)4.806 comentarii la „Spune-ti oful

 • 19 noiembrie 2019 la 14:47
  Permalink

  Nu am fi! Pt ca oricat de competent ai fi sunt alti 2-3 mult sub nivelul tau care te trag dup ei. Majoritatea decide.

 • 18 noiembrie 2019 la 21:38
  Permalink

  eu tot ce vad e tot publicitate ieftina de 30 de ani incoace,dar multi sunt buni de gura ,inclusiv eu….,dar oare daca am fi noi acolo am fi mai competenti???

 • 18 noiembrie 2019 la 20:52
  Permalink

  Mihail Danciu, urgentă înseamnă 2 ore jumătate ? In condițiile tehnice de azi, se poate face in câteva minute, in sistem teleconferință. Dar asta, da, înseamnă ca cineva sa facă posibil asta. Dar sa te întâlnești după doua ore jumate și musai sa pui și o poza sa vadă poporeanul ca ești ” in priza” arată a publicitate ieftină .

 • 16 noiembrie 2019 la 19:13
  Permalink

  ptr un locuitor….
  COMITETUL PENTRU SITUATII DE URGENTA CE INSEAMNA???
  ar trebui sa se intruneasca inainte sa apara ursul????

 • 14 noiembrie 2019 la 21:38
  Permalink

  Mai fraților, sunteți întregi la minte ?! Ursoaică cu doi pui in Tarnaveni văzută la ora 18 și se convoca Comitetul pentru situații de urgentă la 20 și 30 de minute ? Sa hrănim ursul pana luați voi măsuri ?!

 • 14 noiembrie 2019 la 19:26
  Permalink

  nu mai pot sta cu nevasta mea in pat ca vine ursu peste mine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.