Spune-ti oful

Această rubrică se doreşte a fi o platformă de exprimare a ofurilor şi problemelor locuitorilor din Târnăveni şi nu numai.Mesajele postate vor apărea cu întârziere, deoarece necesită o triere a obscenităţilor şi exprimărilor grosolane folosite de unii utilizatori. Din acest motiv îi sfătuim pe cei care postează să nu repete mesajul scris. Dacă între timp au apărut alte mesaje postate de alţi utilizatori atunci înseamnă că mesajul nu a fost acceptat deoarece a conţinut expresii indecente sau atacuri directe la persoana. Recomandăm tuturor celor care postează să evite remarcile răutăcioase şi să se rezume la exprimarea unei probleme concrete. Mesajele electorale nu vor fi permise aici. Fiecare își asumă răspunderea pentru cele afirmate.

ATENȚIE ! Obligatoriu completați și cifra lipsă din operația matematică a formularului de mesaje! (operațiune antispam)4.671 de comentarii la „Spune-ti oful

 • 17 mai 2019 la 13:46
  Permalink

  sa mai spuna cineva ca nu e privatizare in Tarnaveni- dalele de beton de pe dig, s-au privatizat si au parasit spatiul public..

 • 16 mai 2019 la 21:29
  Permalink

  Domnule primar nu credeti ca edilii orașului ar dori să vadă cum arată podul ce se construieste la Tarnaveni sau e secret ce spuneti si cum e amplasat peste Tarnava Mică.

 • 16 mai 2019 la 20:10
  Permalink

  podul nu are 100 de ani..poate ai dumneata 17 ..si totul iti pare vechi..nu vezi ca habar nu ai de trecut..

 • 16 mai 2019 la 20:08
  Permalink

  podul trebuia latit , nu bani aruncati pentru proiectanti care gandesc cu partea dorsala..si in Medias s-a latit podul..circulatia nu a fost oprita..dar de ce sa nu taiem si conductele de apa si gaz, ca urbea are bani de aruncat..se da vina pe Aquaserv..decat sa-si recunoasca prostia..stiu ca cineva facuse propunerea latirii podului inainte de contruirea asa zisei case sociale..drumul ar fi trebuit sa treaca pe acolo..dar- …fara comentarii—

 • 16 mai 2019 la 20:04
  Permalink

  vin cu o propunere- schimbati denumirea strada Republicii cu parcarea Republicii..unele masini parcheaza de nu mai lasa posibilitate pentru circulatie..cand ingustati trotuarele sa se poata circula normal pe strada asa zisa principala..de ce nu luati masuri ca sa se parcheze doar in anumite locuri si strada sa ramana libera??? nu-ti ramane nici macar posibilitatea sa circuli cu o bicicleta..ma voi astia care decideti soarta urbei..miscati-va posteriorul si vedeti ca-n orasele din Europa , centrul e liber de autoturisme..v-ati obisnuit cu salariile obtinute de-a moaca..ce sa mai si ganditi….zici ca te aflii in parcarea unui centru comercial , nu in urbea numita Tarnaveni…

 • 15 mai 2019 la 6:20
  Permalink

  Da, desigur ca triem ceea ce se scrie, am afirmat-o de multe ori, pt ca nu permitem Rafuielile personale si Campania electorala aici. Sunt suficiente Ofurile localnicilor referitoare la probleme din oras.

 • 14 mai 2019 la 18:23
  Permalink

  Domnilor administratori de ce triati textele…lasati domnule tot ce se scrie …daca nu atunci shimbati numele rubricii…SPUNE-Ti OFUL cu TRIEM OFUL.

 • 14 mai 2019 la 16:10
  Permalink

  daca ati avea de facut un tratament cu antibiotic si ar trebuii sa faceti un test inainte pentru a vedea daca sunteti compatibil cu acea substanta,unde l ati face?pentru ca la noi in SPITALUL MUNICIPAL …NU SE FACE ASA CEVA…nu se face acest test.atat de necesar..ti se administreaza direct tratamentul….deci mergi la moarte sigura.

 • 14 mai 2019 la 11:14
  Permalink

  Au trecut 15 zile de la mult lăudata începere a lucrărilor la pod și podețul de acces pietoni încă nu e gata, deși era anunțat pentru 1 Mai. Așa vor merge lucrările și la podul nou ? Dar asteptam noi informații, cu speranța ca vor fi adevărate , nu ca cele cu Aquaservul la care nu S-a primit încă vreun răspuns al Primăriei care sa-l combată, ceeace demonstrează ca au dreptate .

 • 12 mai 2019 la 22:27
  Permalink

  “Cu treaba buna”, Primaria a facut o treaba de mantuiala pe str. Viilor, in zona Parcului de distractii si agrement, pe care l-a plasat intr-un sens giratoriu, incurcand si ingreunand circulatia, care acum se desfasoara pe sensuri unice. Santurile de jumate de metru latime si jumate de metru adancime, neacoperite, sunt flancate de borduri masive si periculoase, care impiedica apa sa intre in sant si prezinta pericol pentru pietoni. Nici pe camp nu am vazut asa santuri masive si inutile. Daca podul este proiectat de acelasi, rezultatul va fi unul de rasu-plansu. Fac apel la locuitorii care circula in zona sa ma contacteze la nr. de tel. 0756084020 pentru a semna un tabel prin care sa solicitam largirea strazii, trecerea la circulatia pe dublu sens, cum a fost inainte. Va multumesc si apreciez curajul si spiritul civic al celor care ma vor contacta.

 • 10 mai 2019 la 17:56
  Permalink

  „Trădare să fie, dar să știm și noi !” ( Caragiale )
  E clar ca lumina zilei ca una dintre parți toarnă brașoave, oare cine ?

 • 9 mai 2019 la 10:12
  Permalink

  Cred ca noi cetatenii acestei urbe avem dreptul sa stim adevarul referitor la conflictul dintre Primarie si Aquaserv.
  Asteptm replica domnului primar si daca e asa cum spune dansul am vrea sa vedem si noi acel aviz, deviz prin care se solicita suma de 1.400.000 lei.

 • 8 mai 2019 la 13:28
  Permalink

  eu zic sa gandim lucrurile. ma refer la autoritatile locale. sa nu se grabeasca sa darame un doi podul pana nu toate lucrurile sunt in matca lor.

 • 7 mai 2019 la 21:06
  Permalink

  La Medias repararea podului a durat 6 ani !

 • 7 mai 2019 la 15:58
  Permalink

  Merite nu prea sunt – zero barat dar ce conteaza la haosul care guverneaza toata tara si toate domeniile – mai conteaza? Ne stabilim salarii exorbitante pt ca ne permite legea fara performanta fara implicare fara respect pt cei care ne-au votat fara sa facem nimic bun pt comunitate . Iar pe angajati ii batjocorim tot legal pt ca ne permitem si aceeasta aroganta.

 • 7 mai 2019 la 13:44
  Permalink

  Frumoasa vacanta la salarii de peste 10000 lei pe care le platim tot noi .La banii astia cum sa nu te crezi tot timpul in vacanta si angajatii ii platesti cu putin peste 1300 lei .Pt ce meritati salarii de zece ori mai mari care va sunt meritele?

 • 7 mai 2019 la 12:56
  Permalink

  Ai mare dreptate ,, Localnic,, foarte mare dreptate !!!!!!

 • 7 mai 2019 la 12:32
  Permalink

  Politicieni cu juma de norma – au distrus tara si orasul in care traim . Astia sunt intr-o continua vacanta nu ii intereseaza nimic doar sa huzureasca ei..Mergand la vot ii putem sanctiona sa alegem un alt fel de viitor pt noi si cei care ne urmeaza. Pregatiti-va de un nou calvar,, zilele orasului”, haos,balamuc,evaziune fiscala si multe altele.

 • 7 mai 2019 la 12:28
  Permalink

  Mingea este pasata de aquaserv dar primarul deocamdată arbitrează. Încă nu a răspuns acuzațiilor de minciuna și incompetenta. Este clar si mai ales legal ca proprietarul va trebui sa suporte cheltuielile de mutare a țevilor. Este neclar cum se declara începerea demolării la 1 mai dar încă nu erau avizele obținute și nu se știa cine și pe ce bani se vor devia conductele de apa. Și nu se spune nimic de rețelele electrice sau de telefonie. Și minciuna urâta ca aquaservul a făcut devizul de 1,4 milioane lei când de fapt era făcut de constructorul podului pe niște lucrări acceptate de primărie. Și încă multe…. vom suporta tot noi, va veni iarna și nu se va lucra. Cam ca la piața ( unde deja ploua prin acoperiș ). Ca la noi la nimeni

 • 7 mai 2019 la 11:54
  Permalink

  Oameni buni vor sa mergem sa le dam girul pt europarlamentare si noi muncim doar ca sa platim facturi si de multe ori salariile de rahat cu care ne platesc nici nu ajung.La munca la ,, canal ” trebuie sa ii trimitem nu in Europa sa huzureasca.Rusine sa va fie, ati distrus aceasta tara politicieni cu juma de norma!

 • 6 mai 2019 la 19:53
  Permalink

  toata lumea se pierde in detalii dar nimeni nu observa mingea pasata dintre aquaserver si dnul primar.

  cand e noua data in care se inchide podul ? cine muta tevile ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.