Spune-ti oful

Această rubrică se doreşte a fi o platformă de exprimare a ofurilor şi problemelor locuitorilor din Târnăveni şi nu numai.Mesajele postate vor apărea cu întârziere, deoarece necesită o triere a obscenităţilor şi exprimărilor grosolane folosite de unii utilizatori. Din acest motiv îi sfătuim pe cei care postează să nu repete mesajul scris. Dacă între timp au apărut alte mesaje postate de alţi utilizatori atunci înseamnă că mesajul nu a fost acceptat deoarece a conţinut expresii indecente sau atacuri directe la persoana. Recomandăm tuturor celor care postează să evite remarcile răutăcioase şi să se rezume la exprimarea unei probleme concrete. Mesajele electorale nu vor fi permise aici. Fiecare își asumă răspunderea pentru cele afirmate.

ATENȚIE ! Obligatoriu completați și cifra lipsă din operația matematică a formularului de mesaje! (operațiune antispam)4.729 de comentarii la „Spune-ti oful

 • 18 august 2019 la 15:47
  Permalink

  Mulțumim domnule primar pentru bâlciul oferit!!! Ne faceți și pe noi sa mai plecam din oraș 3 zile în vacanta!!
  Știu ca sunt oameni care va votează(știți la ce ma refer, pentru ei faceți acest bâlci de tot râsul ) , dar chiar atâta nesimțire sa nu vedeți frustrarea oamenilor?rușine.
  Încă ceva, domnul consilier vorbește pe siturile de socializare ca mai bine nu se făcea drumul ocolitor prin custelnic ca oameni sunt rai, oare el a fost pe drumul de la combinat la dambau ca e dezastru, aproximativ ca și varianta ocolitoare prin custelnic. Eu spun sa își vadă de floricelele lui, dacă nu cunoaște… Daca nu circula pe drumul acela sa vadă în ce hal arată.
  Nu am nimic cu nimeni dar prea multe lucruri sunt prea nasoale în acest oraș.

 • 18 august 2019 la 14:28
  Permalink

  Acest asa zis festival se stiie ca este pentru politicenii.
  Intre 16.08 si 17.08 am pregatit cu prietenii di oras o strategie impotriva acestei activitatii. Va spun ca a reusit. Cum.
  Am vorbit cu 83 de persoane, pe care i-am indemnat sa nu participe si rezultatul a fost urmatorul.
  21 au spus ca au plecat din oras din cauza acestui fenomen.
  19 chiar sa fie gata podul nu trecem
  18 participa, avind nepotii sau copii care se vor da cu trenuletul.
  Sa nu va spun ce au zis ceilalti.

 • 17 august 2019 la 9:16
  Permalink

  In timp ce Titanicul se scufunda in valuri, orchestra canta…

 • 16 august 2019 la 22:09
  Permalink

  A iceput TIGANIADA, dar cum era de asteptat de la inceput politiceni locali si-au batut joc de cei care participau la parada, care cei mai multi erau straini, facandu-i sa astepte 45 de minute.(din surse s-a spus ca domnul consilier sef nu-si nimerea nodul la cravata). Cand au trecut cu alaiul s-au vazut niste fete acre si nemultumite ca lumea nu-i aplauda iar calitate spectatorilor era cea pe care o merita.

 • 16 august 2019 la 15:59
  Permalink

  Incepe TIGANIADA astazi pe centru, multumim domn primar….

 • 16 august 2019 la 9:00
  Permalink

  PTR.CETATEAN !
  S-A FACUT SENS UNIC PE STRADA FRUMOASA CA SA FIE MAI MARE AGLOMERATIE PE STRADA SCOLII !
  CINEVA S-A GANDIT CU ” CAP ” ( LUCRU OBISNUIT IN ACEST ORAS )

 • 15 august 2019 la 17:01
  Permalink

  Ma intreb ,de ce s-a inchis un sens de circulatie pe str.frumoasa ?

 • 14 august 2019 la 8:46
  Permalink

  coji seminte pe jos..in toata lumea se vand seminte..dar unii ii vand cu punga pentru coji..altii au pungi la banca deasemenea si pungi pentru caini..dar ar costa nu?? si ce sa facem cu educatia..se pare ca nu sunt fonduri la nivel national..

 • 13 august 2019 la 13:52
  Permalink

  Chiar credeati ca intereseaza pe cineva din primarie comentariile noastre ?
  Din pacate pe nimeni .Cand peste 90 % din comentarii sunt negative la adresa festivalului si asta nu de acum ci de cativa ani si pe tine te doare in cot ce mai poti sa zici ?Cand te plangi ca n ai bani de investitii dar si investitiile care le faci ajungi sa le faci cu materiale de cea mai proasta calitate doar ca sa dai bine la popor ce mai e de spus?
  Da vorba aia ” De unde nu i nici Dumnezeu nu cere ”

  Distractie faina ;)))

 • 9 august 2019 la 16:50
  Permalink

  Bani de investiții nu sint dar de festival in centru sint. Trei zile de bairam pe banii noștri. Și balul Primăriei in prima zi. Dacă tot e bal hai sa mergem și noi la Târnavă, ca doar primăria e a noastră .

 • 9 august 2019 la 9:41
  Permalink

  Un nou scandal Primărie-Aquaserv. După minciuna cu devierea conductelor la pod la care Primarul nostru nu a mai avut vreo replica in fața evidențelor, acum minciuna cu canalizarea de pe strada Industriei, demontata de replica Aquaserv. Incompetenta sau neștiința, strada arată mai rău ca după război. Nu te poți mereu ascunde in spatele altora. Salarii peste măsura dar bani de investiții ioc. Dar dai vina pe altii pentru ce nu ești in stare. Noi ce vina avem ?

 • 5 august 2019 la 11:00
  Permalink

  Văzând fenomenul “Caracal”, avem și noi dreptul ca măcar sa ne întrebam dacă e ceva asemanator și la Tarnaveni?
  Repet, nu afirmam, doar ne întrebam.

 • 3 august 2019 la 13:30
  Permalink

  ATENTIE PRIMARIA TARNAVENI !!!! La capatul strazii Crangului, unii nesimtiti incep sa-si depoziteze din nou gunoaiele de prin locuinte…(cei care locuiesc la fosta Cojocarie). Ar trebui sa luati masuri pana nu se va ajunge din nou la ce a fost in urma cu 2-3 ani… !!!!!

 • 2 august 2019 la 22:07
  Permalink

  Deci se pot parca mașinile pe CENTRU și ,,ASA” poluam și noi mai putin CENTRUL .

 • 1 august 2019 la 11:57
  Permalink

  de ce sunteti surprinsa? dupa ce mi-am scos buruienile din fata casei, ziua urmatoare au venit 6 maturatori sa curete cele 16 case ramase..si buruieni erau doar la 3 imobile inca….

 • 31 iulie 2019 la 17:43
  Permalink

  fiti convinsi ca astia de la primarie ce matura pot merge le untold, dvs. nu.

 • 31 iulie 2019 la 13:41
  Permalink

  O rectificare la ce-am postat mai inainte. Nu s-a maturat, anul acesta.De ce pe Soimilor 4 lucratori fac urmatoarea lucrare? Unul matura,unul tine farasul si doi stau la taclale si fumeaza.Zilnic aceeasi poveste.I-am vazut 3 zile la rand in aceeasi postura. Strada aceasta este curat,nu este nevoie de 4 salariati intr-un singur loc. Intreb,de ce nu sunt la maturat pe strazi cei de la ajutorul social?

 • 30 iulie 2019 la 13:18
  Permalink

  In atentia d-lui Primar,
  In atentia Serv.Mediului al Primariei.

  Astazi orele 13,12 un cetatean cu un tomberon si o matura, executa urmatoarea curatenie pe str.A.Iancu/ dadea cu matura gunoiul stanga,dreapta,adica sub porti si spre strada.Daca gasea un obiect mai mare il arunca in tombern. Va mai intrebati dragi concetateni de ce nu avem o strada curata,un oras curat? Pe aceasta strada nu s-a efectuat macar o data o curatenie cu matura.De ce?

 • 28 iulie 2019 la 9:29
  Permalink

  fata de morti,nu e nici un respect- gunoiul incepe sa acopere mormintele si o parte din crucile din cimitirul reformat sunt manjite cu noroi- nu are importanta nationalitatea- desi se vece clar ca doar anumite nume au deranjat.. ce faceti oameni buni- manjiti si mortii??

 • 27 iulie 2019 la 12:15
  Permalink

  Sunt absolut de acord cu ceea ce a scris anterior un domn, cum că la Hajduszoboszlo, nu e seara Târnăveniului ci a …Dicso. Am mai spus și cu alt prilej că Primăria din Târnăveni este condusă de UDMR, secția română. Aveți ”puțintică răbdare” să se termine construirea Centrului Cultural și veți vedea ce nume va primi.

 • 26 iulie 2019 la 1:13
  Permalink

  Referitor la autobuzele locale care sant sub orice critica daca aveti posibilitatea (va tin picioarele),procedati ca mine:Nu imi mai fac abonament de cand s-a inchis podul si dupa masa circula din ora in ora ,intarzie din cauza defectiunilor,rable ,asa ca din 60 lei ce ii puneam pe abonament ,maxim 10 lei cheltuiesc pe bilete asa ca fac economie de peste 50 lei lunar.Ce parere aveti?

 • 25 iulie 2019 la 17:30
  Permalink

  Va rog sa corectați informația ! Nu este seara Tarnaveni ci Dicso. Participa din Tarnaveni numai formația de dansuri maghiare și din delegație , cu excepția primarului mai participa un roman și câteva zeci de maghiari. Felicitări lor pentru organizare dar sa nu dezinformăm .

 • 24 iulie 2019 la 20:19
  Permalink

  Pt. Elena
  Fara suparare Elena ” cam la fel” – ori ai probleme cu aritmetica – adunarea ,ori explica si la altii ca sincer nu prea se intelege, poate informatia nu a fost pe intelesul tuturor ca sa intelegem ca este ” cam la fel “

 • 22 iulie 2019 la 16:30
  Permalink

  Pt Terence

  Gunoiul va fi platit doar la primarie, NU la asociatia de locatari (contributie) sau Schuster. Daca adunam chitantele cu gunoiul, cam la fel plateam si cand erau separat

 • 21 iulie 2019 la 22:42
  Permalink

  Unde sunt marii ecologisti din Tarnaveni cand (ca urmare a marelui proiect istoric cu podul…care daca suntem corecti nici ideea originala nu e a actualului primar si nici finantarea nu e din bugetul municipiului)…deci toata vegetatia din jurul drumului de la cariera se distruge.
  Se ridica in aer tone de praf.
  Haideti ecologistilor si luati-va cate o stropitoare de flori si mai udati un pic.
  Salvati natura, cum ziceti in slogane.

 • 21 iulie 2019 la 17:23
  Permalink

  Taxa de salubritate mai mare decât impozitul pe an?O familie de 3 persoane platește 324 de lei pe an plus plătește și la contribuție în fiecare lună gunoiul?daca 9 lei pe persoana

 • 18 iulie 2019 la 20:18
  Permalink

  Este trecut de ora 8 si de mai bine de 12 ore nu avem apa la blocuri Seuca!!! Si intre prieteni vorbind e exagerat de mult sa tii asa oamenii!!! Platim apa la termen pentru a folosi cand ne este permis! Sa indraznim sa speram la mai bine?!

 • 17 iulie 2019 la 16:22
  Permalink

  ce colectat selectiv ? tocmai ati marit tarifele la gunoi. explicati mai bine…ca eu sa mor de inteleg ce vreti sa faceti.
  nu mai lasam containerele la poarta ?

 • 17 iulie 2019 la 13:17
  Permalink

  succes Cristi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.