Spune-ti oful

Această rubrică se doreşte a fi o platformă de exprimare a ofurilor şi problemelor locuitorilor din Târnăveni şi nu numai.Mesajele postate vor apărea cu întârziere, deoarece necesită o triere a obscenităţilor şi exprimărilor grosolane folosite de unii utilizatori. Din acest motiv îi sfătuim pe cei care postează să nu repete mesajul scris. Dacă între timp au apărut alte mesaje postate de alţi utilizatori atunci înseamnă că mesajul nu a fost acceptat deoarece a conţinut expresii indecente sau atacuri directe la persoana. Recomandăm tuturor celor care postează să evite remarcile răutăcioase şi să se rezume la exprimarea unei probleme concrete. Mesajele electorale nu vor fi permise aici. Fiecare își asumă răspunderea pentru cele afirmate.

ATENȚIE ! Obligatoriu completați și cifra lipsă din operația matematică a formularului de mesaje! (operațiune antispam)4.850 de comentarii la „Spune-ti oful

 • 9 septembrie 2019 la 14:45
  Permalink

  Bună ziua dragi cetățeni ai orașului Târnăveni, azi s-a început școala, o zi importanta pentru copiii noștri. Mergând cu fetița mea la școală ajung sa trec asa zisa pasarelă circulată și pe stânga și pe dreapta și ajungând pe la mijlocul ei începe să se clatine în ambele părți, lumea intrând în panică,atât copiii cât și adulții. Va dați seama ce panică, fiind plină de oameni și copii. As avea și eu o întrebare. Ce siguranță mai putem avea sa circulăm zilnic pe ea? Cine va răspunde dacă se întâmplă o nenorocire? Sa nu uitam că asa va fi în fiecare dimineață, plina de oameni, copii, părinți, bunici… Cum vom mai putea să ne trimitem copiii singuri dacă pasarela peste care se trece nu mai are stabilitate? Și nu doar copiii. Mulți poate nu știu pentru ca nu se aflau pe pod în acel moment, dar eu eram acolo și am trăit acea panică. Și nu înțeleg de ce, dacă suni la primărie să anunți aceste lucruri nu ți se face legătura cu persoanele care se acupă de aceste lucruri? Soțul meu a sunat azi dimineață și încă nu a fost nimeni acolo sa vadă ce se întâmplă. Am sunat și eu acum și mi sa spus că se va transmite mai departe. Fiind vorba despre un lucru destul de grav putându-se întâmpla o nenorocire trebuia să fiu pusa în legătură cu persoanele responsabile de aceste lucruri. Nu cred ca dacă mi se face legătura cu secretara se poate găsi o soluție pentru aceasta problemă. Nu am nimic cu nimeni, nu vreau să acuz pe nimeni, vreau doar ca acest mesaj să ajungă unde trebuie și să se ia măsuri să putem fi în siguranță,atât noi cât și copiii noștri, să se poată evita orice nenorocire.

 • 8 septembrie 2019 la 20:59
  Permalink

  Ii spune careva Primarului ca dacă vrea poze electorale trebuie întâi sa respecte legile ? Accesul pe un șantier in lucru se face obligatoriu cu echipament specific sau măcar o casca pe cap. Ignoranta, neștiința sau nepăsare in respectarea legilor ? Poza pentru fraieri e mai importantă .

 • 6 septembrie 2019 la 14:59
  Permalink

  Daca nu suntem in stare sa gestionam o situatie de criza cum a fost cea de ieri cel mai elegant ar fi sa ne retragem de pe traseul respectiv si sa lasam loc unor adevarati ,,profesionisti ” daca mai exista in ziua de azi asa ceva.Democratia este prost inteleasa in consecinta fiecare face ce vrea cand vrea fara sa dea socoteala.

 • 6 septembrie 2019 la 9:10
  Permalink

  Daca nu ar fi calatori nu ar exista firma de transport si nu ar fi nici angajati care vorbesc urat sunt obraznici , aroganti si plini de ei cu cei care le platesc salariile ,,navetistii ” Rusine !!!

 • 6 septembrie 2019 la 8:31
  Permalink

  Poate angajatii firmei au fost recompensati de patron cu o ora la SPA si au uitat sa revina la program

 • 6 septembrie 2019 la 6:44
  Permalink

  Modul in care se face tranportul interjudetean se poate definii in trei cuvinte : NEPASARE ,INCOMPETENTA ,HAOS . 30 de persoane au fost lasate fara mijloc de transport ieri la ora 17.00

 • 31 august 2019 la 11:09
  Permalink

  Din cauza unor incompetenti care nu isi indeplinesc sarcinile si obligatiile de servici am ajuns sa vorbim astazi despre cazul ,,Caracal” si multe altele .Din pacate in Romania anormalitatea a ajuns ceva firesc si nimeni nu ia masuri in acest sens.

 • 30 august 2019 la 18:21
  Permalink

  AUTOBUZELE DE LA TAR CIRCULA MAI NOU IN REGIM DE TAXI SAU DE CORESPONDENTA COLETARIE : TOTI PRIETENII CUNOSTINTELE ,,PILELE ” MAI BINE SPUS SUNT TRANSPORTATE PANA IN POARTA FIECARE UNDE LOCUIESTE SI STATIILE STABILITE IN CAIETUL DE SARCINI NU SUNT RESPECTATE SA NU MAI VORBIM DE FAPTUL CA NU ESTE RESPECTAT NICI PROGRAMUL RESPECTIV ORA LA CARE ESTE STABILITA PLECAREA DE EXEMPLU PT CA ATEPTAM NU STIU CE COLET CARE TREBUIE EXPEDIAT .TRAIM IN ROMANIA SI ASTA SPUNE TOT .CEI INDREPTATITI AR FI BINE SA SE SESIZEZE IN CAZ CONTRAR SE VOR SESIZA AUTORITATILE

 • 24 august 2019 la 3:40
  Permalink

  Incet dar sigur,acest Municipiu va fi tot mai mult distrusA .Cosurile de gunoi au fost distruse ,statiile de autobuze distruse , au actionat si in parcuri .Intr-adevar politia comunitara din zona Victoriei isi face daroria,patruleaza,ia masuri,nimic de reprosat .Ar trebui in tot orasul ,pe mai multe strazi sa se actioneze la fel astfel incat sa nu se mai distruga prea multe.Alte comune si orase “infloresc” in timp ce noi ne “ofilim”.Apropo ,de ce nu se pun alte cosuri de gunoi ? Se merge pe principiul degeaba punem ca altii le gistrug ?Nu prea arata a oras civilizat .Dati amenzi ! Cine distruge sa plateasca ! SANT CAMERE de LUAT VEDERI , se poate verifica si urmari.Multe probleme ar trebui rezolvate ,nu mai spun de caini maidanezi care umbla in haite .Of ,ne spunem intre noi oful ,dragi cetateni .

 • 23 august 2019 la 19:37
  Permalink

  Aveti dreptate deplina, in timp ce noi ne-am oprit, blocat …. etc ( ca sa fim buni) am fost depasiti de satele vecine , sa nu elogiez Sanpaulul pe care Municipiul Tarnaveni nu-l mai ajunge din urma ,dar vad trecand prin Cucerdea un sat Romanesc cu oameni gospodari , curat, aranjat care la nivelul de Comuna arata mult mai bine decat Tarnaveniul la nivel de Municipiu si exemplele ar putea continua.

 • 22 august 2019 la 15:05
  Permalink

  daca studiati putin gradele de rudenie in consiliu, veti sti de ce nu se acceseaza fonduri europene..e mai important sa se asigure salarii nemuncite bravilor membrii familiale, decat sa ajuti cu ceva bunul mers al urbei..

 • 22 august 2019 la 14:11
  Permalink

  Pentru Mire,
  Aveti cea mai mare dreptate.Va dau si eu un exemplu in care autoritatile se implica,in bine,pentru bunastarea locuitorilor.Am fost intr-un sat,judet.Galati, Serbestii Vechi. Au atras fonduri europene pentru canalizarea satului si pentru asfaltarea drumurilor. Este sat nici macar comuna,apartine de o comuna.Locuiesc pe str.Avram Iancu ,s-a promis de 2 ani ca se va face canalizare, dar s-a ramas cu promisiunea. Interes trebuie de la cel mai inalt nivel petru bunastarea cetatenilor.Sa va spun si despre curatenia strazii, anul acesta nu s-a dat cu o matura.In jurul pietii luni,19.08.ac erau 7 lucratori de la Salubris,mai mult plimbau maturile fiindca nu mai aveau ce matura.Un interes pentru o repartizare mai eficienta s-ar concretiza cu 2-3 maturatori pe acolo si 3-4 pe str.Avram Iancu.Acum pe aici traficul,din cauza podului, este f.intens si praful unde se duce? Ghici ghicitoarea mea! Persoana din Primarie care raspunde de Mediu isi salariul,si nu micut,nu se implica cu nimc.Are spatele asigurat si ziua trece ,leafa merge.D-l Primar ar trebui sa mai verifice situatia din teren si sa ia masuri,alegerile se apropie.Au ajuns sa fie protejati si cei de la ajutorul social,sunt buni la vot.

 • 22 august 2019 la 9:17
  Permalink

  De ce nu se acceseaza fonduri europene pentru modernizarea acestui oras , oare? de ce se poate in unele sate care nu au nici macar 3000 de locuitori? Sa va spun eu parerea mea de ce nu se face acest lucru , pentru ca nu exista in functile de conducere nici un om capabil cu o buna pregatire pentru a accesa un proiect european , de ce nu se angajeaza un specialist in acest domeniu? De ce se agajeaza oameni foarte nepregatiti , care nu au nici o legatura cu domeniul in care profeseaza ?
  Hai sa va dau un exemplu pentru documentatie , comuna Ciugud din jud. Alba . Suntem din toate punctele de vedere cu 20 de ani in urma fata de o comuna , dar ne numim municipiul Tarnaveni . Mie mila de acest oras , pacat de el si de ce a ajuns si asta se datoreaza doar acestor oameni , punctez din nou care sunt total nepregatiti , PE LANGA TOTAL fata de munca care o profesata.

 • 22 august 2019 la 9:05
  Permalink

  Domnule cetatean , aici ati atins un punct foarte important , trotuarurile din oras . Am multe cunostinte care au bebelusi si ii plimba cum este normal cu caruciorul , toti se plang de trotuarurile care sunt un dezastru . Sa nu mai vorbim despre cosurile de gunoi care lipsesc cu desavarsire in zona lidel. Degeaba comentam noi aici… degeaba ne spunem oful , nu intereseaza pe nimeni din mai mari alesi , banu vine restu e comedie. Mie unul imi vine sa cred ca ei chiar se amuza daca citesc aceste comentari …nu ii doare de ofurile cetatenilor.

 • 22 august 2019 la 0:47
  Permalink

  Aveti dreptate domnule Laurentiu ,drumul de la Combinat la Dambau nu se poate numi drum dar nici trotuarul ,trotuar insa se poate promova “TURISMUL” ,o priveliste de tip “HORROR”, gunoaie din loc in loc ,important e ca platim Primariei ” taxe ” gunoi

 • 20 august 2019 la 13:33
  Permalink

  Un calcul rapid ..
  Din parcarea lidel pana in parcarea Profi in centrul orasului sunt 12,5 km, dus-intros 25km ( calculez pentru ce-i din zona lidel ),
  Deci 25 km , un consum mediu 6,5 , pretul motorinei fiind undeva intre 5,65-5,70 am ales sa pun 5,66 rezulta pentru 25 km consum de 1,63 l deci pret 9,20 lei.
  Facand acest drum in fiecare zi timp de 7 zile , 175km = 11,38 l motorina = 64,38 lei …in 31 de zile 775km = 50,38 l motorina = 285lei . Am claculat la consum de 6,5 multi nu se bucura de consumul acesta .

  Am calculat pentru drumul ocolitor prin Adamus , cel prin custelnic nu-l putem numi drum… dupa cum scria intr-un comentariu dl. Mircea am vazut si eu comentariul dl. consilier , dupa cum spunea si domnul Mircea ati traversat drumul de la combinat la dambau? Din ce povesti vorbiti? Nici acest drum nu se poate numi drum , mai de graba ruina , de altfel cum arata toate drumurile de la periferia orasului.
  Degeaba se face atata LAUDA pentru podul care este in constructie , acesta sar fi facut oricine ar fi fost la conducere , pentru ca era obligatoriu. Restul strazilor ar trbui sa vorbeasca , incepand cu strada industriei care arata ca dupa razboi de atatea ani + restul .
  O zi frumoasa!

 • 19 august 2019 la 21:00
  Permalink

  Cineva pasionat de calcule, ar putea estima ce cantitate enorma de combustibil se risipeste cu drumurile ocolitoare prin Adamus sau Custelnic.
  De repatiile la bucse etc. nici nu pomenesc…
  Sa ne rugam, ca altceva nu ne-a mai ramas.

 • 19 august 2019 la 17:16
  Permalink

  Mulți își amintesc de o postare cu muncitorii pe strada Industriei cărând apa cu roaba !!! Azi am avut proba “lucrului bine făcut ” pe strada Rampei unde 4 muncitori de la Primărie pregăteau sa asfalteze o balta. Doi priveau și doi încărcau cu apa o roaba, folosind lopețile. Asta după ce de mai bine de doua săptămâni au început ” lucrarea” pentru vreo 20 de metri pătrați de petec de asfalt. Smart Tarnaveni !!!

 • 19 august 2019 la 8:07
  Permalink

  Ma faci sa rad domnule Eugen.
  Ai vazut copii ferciti? nimic de reprosat , dar ei nu constientizeaza ce se intampla. Cand o sa creasca putin nu o sa mai fie asa fericiti vazand ce se intampla la acest balci? sa fim seriosi . Hai sa iti mai spun ceva, cu ce ii ajuta pe copii in formarea educatiei ce vad in zilele de festival? sa fim serios domnule ori nu constintizati ce scrieti ori sunteti din gasca ce-a buna .
  Un copil poti sa il faci fericit in fiecare zi , nu educandul sa vada cum toata lumea arunca gunoiul pe jos , cum toata lumea in jurul lui injura , cum stau la rand sa deie cu pumnu , dupa ce vede asa ceva nu crezi ca lui ca copil i se va parea ceva normal ? .

 • 18 august 2019 la 22:48
  Permalink

  Doamne câtă prostie și scârbă de acest numit festival ,

 • 18 august 2019 la 21:49
  Permalink

  ref. la festival: am vazut copii fericiti in zilele acestea, iar partea folclorica cum sa o pui altfel in valoare? nu putem fi atat de absurzi sa nu vedem partile bune
  ref. la pod: oare in ritmul acesta de lucru va fi gata pana in noiembrie? adica pe timp frumos nu se lucreaza, ce vor face cand vin ploile, noroaiele etc ?

 • 18 august 2019 la 15:47
  Permalink

  Mulțumim domnule primar pentru bâlciul oferit!!! Ne faceți și pe noi sa mai plecam din oraș 3 zile în vacanta!!
  Știu ca sunt oameni care va votează(știți la ce ma refer, pentru ei faceți acest bâlci de tot râsul ) , dar chiar atâta nesimțire sa nu vedeți frustrarea oamenilor?rușine.
  Încă ceva, domnul consilier vorbește pe siturile de socializare ca mai bine nu se făcea drumul ocolitor prin custelnic ca oameni sunt rai, oare el a fost pe drumul de la combinat la dambau ca e dezastru, aproximativ ca și varianta ocolitoare prin custelnic. Eu spun sa își vadă de floricelele lui, dacă nu cunoaște… Daca nu circula pe drumul acela sa vadă în ce hal arată.
  Nu am nimic cu nimeni dar prea multe lucruri sunt prea nasoale în acest oraș.

 • 18 august 2019 la 14:28
  Permalink

  Acest asa zis festival se stiie ca este pentru politicenii.
  Intre 16.08 si 17.08 am pregatit cu prietenii di oras o strategie impotriva acestei activitatii. Va spun ca a reusit. Cum.
  Am vorbit cu 83 de persoane, pe care i-am indemnat sa nu participe si rezultatul a fost urmatorul.
  21 au spus ca au plecat din oras din cauza acestui fenomen.
  19 chiar sa fie gata podul nu trecem
  18 participa, avind nepotii sau copii care se vor da cu trenuletul.
  Sa nu va spun ce au zis ceilalti.

 • 17 august 2019 la 9:16
  Permalink

  In timp ce Titanicul se scufunda in valuri, orchestra canta…

 • 16 august 2019 la 22:09
  Permalink

  A iceput TIGANIADA, dar cum era de asteptat de la inceput politiceni locali si-au batut joc de cei care participau la parada, care cei mai multi erau straini, facandu-i sa astepte 45 de minute.(din surse s-a spus ca domnul consilier sef nu-si nimerea nodul la cravata). Cand au trecut cu alaiul s-au vazut niste fete acre si nemultumite ca lumea nu-i aplauda iar calitate spectatorilor era cea pe care o merita.

 • 16 august 2019 la 15:59
  Permalink

  Incepe TIGANIADA astazi pe centru, multumim domn primar….

 • 16 august 2019 la 9:00
  Permalink

  PTR.CETATEAN !
  S-A FACUT SENS UNIC PE STRADA FRUMOASA CA SA FIE MAI MARE AGLOMERATIE PE STRADA SCOLII !
  CINEVA S-A GANDIT CU ” CAP ” ( LUCRU OBISNUIT IN ACEST ORAS )

 • 15 august 2019 la 17:01
  Permalink

  Ma intreb ,de ce s-a inchis un sens de circulatie pe str.frumoasa ?

 • 14 august 2019 la 8:46
  Permalink

  coji seminte pe jos..in toata lumea se vand seminte..dar unii ii vand cu punga pentru coji..altii au pungi la banca deasemenea si pungi pentru caini..dar ar costa nu?? si ce sa facem cu educatia..se pare ca nu sunt fonduri la nivel national..

 • 13 august 2019 la 13:52
  Permalink

  Chiar credeati ca intereseaza pe cineva din primarie comentariile noastre ?
  Din pacate pe nimeni .Cand peste 90 % din comentarii sunt negative la adresa festivalului si asta nu de acum ci de cativa ani si pe tine te doare in cot ce mai poti sa zici ?Cand te plangi ca n ai bani de investitii dar si investitiile care le faci ajungi sa le faci cu materiale de cea mai proasta calitate doar ca sa dai bine la popor ce mai e de spus?
  Da vorba aia ” De unde nu i nici Dumnezeu nu cere ”

  Distractie faina ;)))

 • 9 august 2019 la 16:50
  Permalink

  Bani de investiții nu sint dar de festival in centru sint. Trei zile de bairam pe banii noștri. Și balul Primăriei in prima zi. Dacă tot e bal hai sa mergem și noi la Târnavă, ca doar primăria e a noastră .

 • 9 august 2019 la 9:41
  Permalink

  Un nou scandal Primărie-Aquaserv. După minciuna cu devierea conductelor la pod la care Primarul nostru nu a mai avut vreo replica in fața evidențelor, acum minciuna cu canalizarea de pe strada Industriei, demontata de replica Aquaserv. Incompetenta sau neștiința, strada arată mai rău ca după război. Nu te poți mereu ascunde in spatele altora. Salarii peste măsura dar bani de investiții ioc. Dar dai vina pe altii pentru ce nu ești in stare. Noi ce vina avem ?

 • 5 august 2019 la 11:00
  Permalink

  Văzând fenomenul “Caracal”, avem și noi dreptul ca măcar sa ne întrebam dacă e ceva asemanator și la Tarnaveni?
  Repet, nu afirmam, doar ne întrebam.

 • 3 august 2019 la 13:30
  Permalink

  ATENTIE PRIMARIA TARNAVENI !!!! La capatul strazii Crangului, unii nesimtiti incep sa-si depoziteze din nou gunoaiele de prin locuinte…(cei care locuiesc la fosta Cojocarie). Ar trebui sa luati masuri pana nu se va ajunge din nou la ce a fost in urma cu 2-3 ani… !!!!!

 • 2 august 2019 la 22:07
  Permalink

  Deci se pot parca mașinile pe CENTRU și ,,ASA” poluam și noi mai putin CENTRUL .

 • 1 august 2019 la 11:57
  Permalink

  de ce sunteti surprinsa? dupa ce mi-am scos buruienile din fata casei, ziua urmatoare au venit 6 maturatori sa curete cele 16 case ramase..si buruieni erau doar la 3 imobile inca….

 • 31 iulie 2019 la 17:43
  Permalink

  fiti convinsi ca astia de la primarie ce matura pot merge le untold, dvs. nu.

 • 31 iulie 2019 la 13:41
  Permalink

  O rectificare la ce-am postat mai inainte. Nu s-a maturat, anul acesta.De ce pe Soimilor 4 lucratori fac urmatoarea lucrare? Unul matura,unul tine farasul si doi stau la taclale si fumeaza.Zilnic aceeasi poveste.I-am vazut 3 zile la rand in aceeasi postura. Strada aceasta este curat,nu este nevoie de 4 salariati intr-un singur loc. Intreb,de ce nu sunt la maturat pe strazi cei de la ajutorul social?

 • 30 iulie 2019 la 13:18
  Permalink

  In atentia d-lui Primar,
  In atentia Serv.Mediului al Primariei.

  Astazi orele 13,12 un cetatean cu un tomberon si o matura, executa urmatoarea curatenie pe str.A.Iancu/ dadea cu matura gunoiul stanga,dreapta,adica sub porti si spre strada.Daca gasea un obiect mai mare il arunca in tombern. Va mai intrebati dragi concetateni de ce nu avem o strada curata,un oras curat? Pe aceasta strada nu s-a efectuat macar o data o curatenie cu matura.De ce?

 • 28 iulie 2019 la 9:29
  Permalink

  fata de morti,nu e nici un respect- gunoiul incepe sa acopere mormintele si o parte din crucile din cimitirul reformat sunt manjite cu noroi- nu are importanta nationalitatea- desi se vece clar ca doar anumite nume au deranjat.. ce faceti oameni buni- manjiti si mortii??

 • 27 iulie 2019 la 12:15
  Permalink

  Sunt absolut de acord cu ceea ce a scris anterior un domn, cum că la Hajduszoboszlo, nu e seara Târnăveniului ci a …Dicso. Am mai spus și cu alt prilej că Primăria din Târnăveni este condusă de UDMR, secția română. Aveți ”puțintică răbdare” să se termine construirea Centrului Cultural și veți vedea ce nume va primi.

 • 26 iulie 2019 la 1:13
  Permalink

  Referitor la autobuzele locale care sant sub orice critica daca aveti posibilitatea (va tin picioarele),procedati ca mine:Nu imi mai fac abonament de cand s-a inchis podul si dupa masa circula din ora in ora ,intarzie din cauza defectiunilor,rable ,asa ca din 60 lei ce ii puneam pe abonament ,maxim 10 lei cheltuiesc pe bilete asa ca fac economie de peste 50 lei lunar.Ce parere aveti?

 • 25 iulie 2019 la 17:30
  Permalink

  Va rog sa corectați informația ! Nu este seara Tarnaveni ci Dicso. Participa din Tarnaveni numai formația de dansuri maghiare și din delegație , cu excepția primarului mai participa un roman și câteva zeci de maghiari. Felicitări lor pentru organizare dar sa nu dezinformăm .

 • 24 iulie 2019 la 20:19
  Permalink

  Pt. Elena
  Fara suparare Elena ” cam la fel” – ori ai probleme cu aritmetica – adunarea ,ori explica si la altii ca sincer nu prea se intelege, poate informatia nu a fost pe intelesul tuturor ca sa intelegem ca este ” cam la fel “

 • 22 iulie 2019 la 16:30
  Permalink

  Pt Terence

  Gunoiul va fi platit doar la primarie, NU la asociatia de locatari (contributie) sau Schuster. Daca adunam chitantele cu gunoiul, cam la fel plateam si cand erau separat

 • 21 iulie 2019 la 22:42
  Permalink

  Unde sunt marii ecologisti din Tarnaveni cand (ca urmare a marelui proiect istoric cu podul…care daca suntem corecti nici ideea originala nu e a actualului primar si nici finantarea nu e din bugetul municipiului)…deci toata vegetatia din jurul drumului de la cariera se distruge.
  Se ridica in aer tone de praf.
  Haideti ecologistilor si luati-va cate o stropitoare de flori si mai udati un pic.
  Salvati natura, cum ziceti in slogane.

 • 21 iulie 2019 la 17:23
  Permalink

  Taxa de salubritate mai mare decât impozitul pe an?O familie de 3 persoane platește 324 de lei pe an plus plătește și la contribuție în fiecare lună gunoiul?daca 9 lei pe persoana

 • 18 iulie 2019 la 20:18
  Permalink

  Este trecut de ora 8 si de mai bine de 12 ore nu avem apa la blocuri Seuca!!! Si intre prieteni vorbind e exagerat de mult sa tii asa oamenii!!! Platim apa la termen pentru a folosi cand ne este permis! Sa indraznim sa speram la mai bine?!

 • 17 iulie 2019 la 16:22
  Permalink

  ce colectat selectiv ? tocmai ati marit tarifele la gunoi. explicati mai bine…ca eu sa mor de inteleg ce vreti sa faceti.
  nu mai lasam containerele la poarta ?

 • 17 iulie 2019 la 13:17
  Permalink

  succes Cristi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.