Spune-ti oful

Această rubrică se doreşte a fi o platformă de exprimare a ofurilor şi problemelor locuitorilor din Târnăveni şi nu numai.Mesajele postate vor apărea cu întârziere, deoarece necesită o triere a obscenităţilor şi exprimărilor grosolane folosite de unii utilizatori. Din acest motiv îi sfătuim pe cei care postează să nu repete mesajul scris. Dacă între timp au apărut alte mesaje postate de alţi utilizatori atunci înseamnă că mesajul nu a fost acceptat deoarece a conţinut expresii indecente sau atacuri directe la persoana. Recomandăm tuturor celor care postează să evite remarcile răutăcioase şi să se rezume la exprimarea unei probleme concrete. Mesajele electorale nu vor fi permise aici. Fiecare își asumă răspunderea pentru cele afirmate.

ATENȚIE ! Obligatoriu completați și cifra lipsă din operația matematică a formularului de mesaje! (operațiune antispam)5.042 de comentarii la „Spune-ti oful

 • 7 decembrie 2019 la 23:03
  Permalink

  cand faci un deviz pentru reparatia unei cladiri, suprafata fiind cunoscuta..devizul trebuie sa fie cat de cat real..dar la realizarea unei cladiri noi..suprafata se poate micsora cu grosimea zidurilor, betonul poate fi mai putin..adica devizul poate fi incarcat si material evaporat..

 • 7 decembrie 2019 la 11:25
  Permalink

  Nu ești din Tarnaveni și nu ai nimic cu primarul nostru, după cum spui, dar i-ai recunoscut glasul la Europa fm. M-ai spart. Hai ca nu toți sunt fraieri și ne-am prins ca faci parte din tagma laudatorilor.

 • 6 decembrie 2019 la 19:04
  Permalink

  daca tot esti asa tare “ochi”, tot constitutia zice ca justitia se face cu probe si nimeni nu e mai presus de lege.

  hai pa.

 • 6 decembrie 2019 la 18:57
  Permalink

  @ pentru ochi

  se vede cu ochiu liber ca e dusa o politica agresiva de defaimare. restul e cancan.nu e chiar asa cu dreptul la libera exprimare.vezi mai bine pe facebook…si eu l am atacat pe primar dar urasc postacii agresivi ca tine care au culoare politica.dar eu nu am interese.

 • 6 decembrie 2019 la 17:52
  Permalink

  Felicitari primarului
  Azi dimineata eram pe frecventa postului de radio Europa FM si deodata aud ca un anume Meghesan Sorin a donat unei familii formata din mai multi copii si un tata un laptop si o tableta, fara a-si declina calitatea, iar dupa voce cred ca dinsul era. Bravo lui a dat dovada de omenie. Desii nu sunt din Tarnaveni si nu am nici o tangenta cu dinsul doresc sa-l felicit, ceea ce ar putea face si altii nu numai sa-l critice. Bravo si sarbatori fericite.

 • 6 decembrie 2019 la 16:20
  Permalink

  Pentru “cetatean” – auzi ba gogule, poti sa ne dai in judecata sau sa ma s***i – ia si citeste CONSTITUTIA – fiecare are dreptul la libera exprimare asa ca sa ne pupi undeva pe cei care il “calomniem” pe super meseriasul primarul… Si de ce il comparam cu predecesorii ? Ca a facut mai mult decat ala? Nici macar podul nu este bine facut ! Ia mars pe partea dreapta in sensul de mers catre centru ! O iei pe nisip sau sari obstacole ! Iar in comparatie cu predecesorii – poai trebuie sa faca MAI MULT DECAT ALA caci pentru aia este platit ! ROLUL DE GOSPODAR !

 • 6 decembrie 2019 la 13:20
  Permalink

  Bun Bun Bun articolul cu centrul victoria , pana la urma pentru ce sau stricat bani pe aceea cladire? Cu ce ne-a ajutat pe noi cetateni? Si viitorul centru cultural sau cum se va numi , pentru cine ?

 • 6 decembrie 2019 la 10:54
  Permalink

  Cât de Social mai este centrul Victoria?
  Foarte social pt ‘desteptii’ care il conduc. Se imbogatesc pe seama unor amarati carora le scot ochii cu 2 bomboane in prag de sarbatori.

 • 4 decembrie 2019 la 19:45
  Permalink

  s,,,,,,,m, dai in judecata pe astia care te calomiaza pe aici. eu unul nu as suporta.

  multe is atacuri la persoana….

 • 4 decembrie 2019 la 9:27
  Permalink

  Grandomania si aroganta, aceste notiuni ce confera un simt de invincibilitate si superioritate, sunt caracteristici ale dependentei. Acestea se trag din neincrederea de sine si sunt in esenta mecanisme de aparare . Dependentii cauta sa fie mereu in centrul atentiei si au niste orgolii teribile. Ei simt ca totul se invarte in jurul lor si ca toata lumea le este indatorata. Necesita tratament de lunga durata..terapeut..

 • 3 decembrie 2019 la 10:04
  Permalink

  Dragi TARNAVENENI azi 3 decembrie 2019 la cate taxe si impozite am platit am hotarat sa ma autoproclam proprietarul de drept al conductei de apa pluviala de la pod (400 ext 350 int) .Va invit sa luati parte la inaugurare si la taierea panglicii la prima ploaie deaia cu 60-70 litrii pe metru patrat .Am comandati placuta cu numele meu si al constructorului gata sfintita .

 • 3 decembrie 2019 la 7:50
  Permalink

  sa va fie rusine ca v-ati scris numele pe pod..sunt oameni care au facut muult mai mult pentru oras..si nici macar nu sunt cunoscuti..primele instalatii de gaz, apa..industrie..chiar si podul..si numele nu le apare nicaieri..podul nu e efortul facut de Meghesan..e facut de Strabag..ca firma de constructie..banii nu v-au apartinut..atunci de ce aveti nevoie de popi pentru preamarirea numelui?

 • 2 decembrie 2019 la 21:50
  Permalink

  Strada armatei din bozias de lângă spălătorie,sub orice critica.nici nu se poate circula pe jos prin noroiul acelea.de ce nu se asaltează ?din cauza tiruriilor ?puneti interdictie .Nu putem suferi 20 de familii pentru una.

 • 2 decembrie 2019 la 14:32
  Permalink

  Nu , domnule primar Sorin Meghesan , nu ai nici un drept ( nici legal și nici moral) sa-ți scrii numele pe pod. Nu este pod privat și nu este făcut din bani proprii( nici măcar din banii primăriei) . Lucrarea este a guvernului României prin compania de investiții . Pentru ceeace ce faci, domnule primar, nu trebuie sa-ți mulțumească nimeni. Ai fost ales sa lucrezi in interesul cetățenilor și ești plătit bine pentru asta, cât șapte cetățeni de rând. Ai transformat o zi de sărbătoare intr-un bâlci politic jalnic. Jalnic așa cum arată și tot orașul. Borduri aproape ca nu mai exista, clădirile încep sa cada încet, încet, mai ales școlile și grădinițele, spațiile verzi transformate in parcări aiurea dar ne facem reclama din orice. Spunea un fost primar ca aveți un buget de zece ori mai mare și nu se vede nimic din el decât salarii. Poate n-o fi chiar așa, dar multă dreptate are când ma uit cum arată satul nostru. Nu, domnule primar, nu trebuie sa-ți mulțumesc. E suficient sa-ți faci munca pentru care ești plătit.

 • 2 decembrie 2019 la 8:49
  Permalink

  Referitor la mascarada de 1 decembrie , sub orice critica , cum este posibil sa va scrieti numele pe pod Dl. Primar? Ati vazut ce oameni ati avut in jur ? Exact cum a spus si utilizatorul NOBODY , doar oameni obligati au fost prezenti , in rest cativa copii care ar fi dorit sa vada o parada de 1 decembrie au vazut mascarada cu deschiderea podului , laude , trambite si toate cele . Amanarea cu deschidere podului , a fost facuta cumva pt acest eveniment? Jalnic . Respect pentru firma STRABAG in rest nu meritati 10 bani , sa va fie rusine pentru toate mascaradele care le faceti si mai ales va rugam stergetiva numele de pe pod ca nu este podul dvs , ca nu l-ati facut pe bani proprii , nu credeti ca conteaza si parerile noastre? Sunteti platiti din bani nostri . RUSINE RUSINE RUSINE RUSINE RUSINE RUSINE RUSINE SA VA FIE.

 • 1 decembrie 2019 la 18:08
  Permalink

  Toată mascarada asta ieftina cu tăieri de panglici i-mi aduce aminte de vremea lui Ceasca !
  Se pare ca și domnul primar suferă intens de cultul personalității dar nu realizează ca inafara ce cei care au fost
  obligați sa participe la acest bâlci nu prea au fost multi gura casca, de aici concluzia ca lumea s-a cam saturat de mascarade și bâlciuri ieftine !

 • 1 decembrie 2019 la 11:19
  Permalink

  Domn primar, daca tot ti-ai scris numele pe pod eu zic sa stai acolo si sa taxezi cate 5 Lei pe fiecare…care trece pe acolo, ca la Tarnaveni!
  Zici ca ii podul tau…sa-ti fie rusine!

 • 1 decembrie 2019 la 7:34
  Permalink

  Pentru D-ul cu paine si circ.

  Ce facem ca s-a demonstrat ca D-ul Cancescu a fost lucrat dupa metoda DNA.

 • 30 noiembrie 2019 la 20:32
  Permalink

  sa fie scris in fata podului:

  “Voi, care TRECETI pe aici, lăsaţi orice speranţă”

 • 30 noiembrie 2019 la 19:12
  Permalink

  Apropo de poduri …..
  SA vedem stie cine a condus lucrarea podului din Custelnic????

 • 30 noiembrie 2019 la 13:49
  Permalink

  Ce ziceti de Pontifex Maximus.

 • 29 noiembrie 2019 la 21:16
  Permalink

  Domnul cu Paine și Circul , Superb !!!

  Daca-mi aduc bine aminte și Fostul președinte al CJ Brașov A. C.
  și-a pus numele pe diferite placi din Brașov iar când l-au ascuns ăștia de la DNA au dispărut….și plăcile
  Sa nu fie de rău augur , ziceam și eu asa..

 • 29 noiembrie 2019 la 13:53
  Permalink

  Daca tot si-a trecut numele pe noul pod ii putem spune Apolodor?

 • 29 noiembrie 2019 la 7:16
  Permalink

  Daca tot o dati cu latina (edilii urbei, lupa capitolina etc), va recomand acest citat din dexonline:

  PANEM ET CIRCENSES (lat.) pâine și jocuri de circ – Iuvenal, „Satirae”, X, 81. În perioada de decadență a Romei imperiale, mulțimilor plebee nemulțumite li se ofereau spectacole de circ în arene, la sfârșitul cărora li se împărțeau gratuit alimente. În atmosfera de corupție generală, însăși gloata reclama aceste spectacole. În sens general, a da panem et circenses, a oferi oamenilor pomeni neînsemnate, de care nu au nevoie, pentru a le distrage atenția de la problemele lor reale.

 • 29 noiembrie 2019 la 0:20
  Permalink

  Referitor LA semafoare,in calitate de pieton ,sant binevenite.Si CE daca stau LA panda agentii de circulatie LA trecerea de pietoni langa semafoare? Eu i-as invita si pe Avram Iancu langa trecerile de pietoni( cu radar) sa vedeti CE vitezomani sant unii,urmariti taximetristii,in special ,unii nu respecta legea,”ne mai dau si de mancare ca mi s-a umplut frigiderul de atata carne ,ba mai mult, am hranit si cainii maidanezi din zona ,as avea sa le dau si ursilor carne “.

 • 28 noiembrie 2019 la 21:15
  Permalink

  Dl. Primar ați comiso rău cu numele scris pe pod, vi se pare normal? Este plătit din bani dvs? Doresc ca și numele meu sa fie scris pe acest pod și eu plătesc același taxe ca și dvs. O sa trebuiască chemata televiziunea, nu se poate asa ceva, veți fi primul primar din tara cu pod personal.

 • 28 noiembrie 2019 la 14:27
  Permalink

  „Situația e gravă, dar problema e de fapt una economică. Combinatul era cel care ținea totul în viață, a dispărut și a dus la șomaj…A apărut un oraș trist, abandonat, unde tinerii nu-și văd viitorul și așa s-a ajuns și la dispariția sportului. Fotbalul este foarte important, dar sunt lucruri mai importante în viață. Mă gândesc la toți oamenii de acolo, de la sistemul de spitalizare la pensionari și la tinerii care sunt nevoiți să plece. Situația lor e mai gravă decât o minge aruncată, șutată sau centrată. Îmi pare foarte rău”, a spus Boloni, citat de Click.

 • 27 noiembrie 2019 la 20:43
  Permalink

  ATENTIE SOFERI
  S-a dat in folosinta semaforul de langa BRD si cu aceasta ocazie politia de la circulatie si-a mutat locul, inte fosta Posta si Liceul de chimie. Astazi la ora 15 si 35 minute stateau la panda dupa acel bradulet.

 • 27 noiembrie 2019 la 13:19
  Permalink

  puneti si pe pod un semafore , sa fie

 • 26 noiembrie 2019 la 14:18
  Permalink

  Ar mai trebui puse semafoare si la trecerile de pietoni din zona catedralei, unul langa fosta posta, unul in fata la liceul teoretic si o sa intram in cartea recordulrilor cu cele mai multe semafoare pe metru patrat. Cam asta pare a fi obiectivul :))))

 • 26 noiembrie 2019 la 14:14
  Permalink

  Comportamentul celor de la urgente este mai rau ca al unui birjar. Sa le fie rusine

 • 26 noiembrie 2019 la 11:25
  Permalink

  Am un sfat ,feritiva de secția de urgente a Spitalului Municipal Tarnaveni unde oameni care au fracturi sunt trimiși acasă ,tratati cu un bandaj cu rivanol si in final ajung sa aiba sechele pt tot restul vietii !!!!!

 • 25 noiembrie 2019 la 14:22
  Permalink

  De hore ne arde noua , frumos , frumos .
  Restu sa steie in pacea domnului .

 • 25 noiembrie 2019 la 7:14
  Permalink

  In atentia Politiei locale si celor de la circulatie.
  In zona centrala, pe str. Republicii exista acele intrari in curtile interioare ( intrarea de la sera, de langa Banca Transilvania, langa chioscul cu ziare) care sunt marcate cu acele cruci , dar degeaba, tot timpul sunt ocupate in special de o firma de paza si protectie. Intreb ei au voie. Rog faceti ceva, mai ales pentru intrarea la sera si blocul din spate, unde circulatia este foarte intensa si mai exista si trecerea de pietoni.

 • 22 noiembrie 2019 la 17:26
  Permalink

  Și iată ca in comuna Ganesti se poate face un pod de rezerva cât durează lucrările dar in comuna Tarnaveni nu s-a putut. Pentruca pe cineva îl doare la basca de locuitorii ei. Dar poze peste poze din toate părțile. Vin alegerile anul viitor, sa vedeți laude și laudatori.

 • 22 noiembrie 2019 la 11:42
  Permalink

  apropo de wc ul public..e de admirat cel de la autogara-gara mare din Tarnaveni..se lauda toata lumea cu el..si primaria..si transportatorii si conducerea garii..exemplu de igiena si curatenie..asa precum in tot orasul..

 • 22 noiembrie 2019 la 10:33
  Permalink

  Buna ziua ,
  Respectele mele dl. Vasile Trambitas pentru coordonarea si pentru grupul format .
  Va rog sa raspundeti aici si in calitate de secretar al primarului .
  Pe Facebook curg laudele ( majoritatea din partid , dar infine ) , aici sub anonimat oameni au curajul sa isi spuna ofurile de aceea este sectiunea ” spune-ti oful ) cu aceasta cale ii MULTUMESC ADMINISTRATORULUI pentru aceasta sectiune .
  De ce sub anonimat ? Pentru ca in prezent e tot un fel de comunism , dar nu pe fata , intalegeti la ce ma refer.

 • 21 noiembrie 2019 la 19:18
  Permalink

  Un mare pamflet e situatia dezastruoasa in care se afla acest oras.
  Cititi datele referitoare la economia locala publicate de curand aici pe site si va ingroziti.
  Ce era Tarnaveniul acum 30 de ani si ce e acum. Ce potential economic si financiar avea si ce are acum.
  Nici nu asa demult Ludusul, de exemplu, era doar un sat.
  Toti cei care au condus /au condus?/ orasul si nu doar primarii, ei in primul rand, dar toti consilierii, politicienii, ar trebui sa umble cu capul plecat de rusine.
  Despre aceste adevaruri dureroase ar trebui sa se vorbeasca.
  Pe moment se poate abate atentia cu cate o paranghelie, festivaluri, lansari, luminite colorate, panglici dar astea nu tin de foame.

  Multumesc administratorului pentru articolul >Ce se mai întâmplă cu economia locală.

 • 21 noiembrie 2019 la 16:09
  Permalink

  E usor a spune tot felul de lucruri despre “x” sau “y” din spatele anonimatului, “domnilor”! Nu-mi doresc nici un fel de discuții, polemici, pe nici un fel de temă; nu-mi stă în caracter! Dar PAMFLETUL este cu totul altceva; citiți definiția.
  Despre simțul umorului… chiar nu ne lipsește! Însă nu pot sta indiferent când se aduce o ofensă acestui ansamblu, acestor copii. Referirea este CU DEDICAȚIE: “junincile” și face trimitere clară spre un anumit grup al ansamblului: fetele! Ca atare, o consider LIPSĂ DE RESPECT PENTRU ACEȘTI COPII (și … chiar nu e pamflet)!

 • 21 noiembrie 2019 la 14:18
  Permalink

  Dl. Vasile Trimbitas daca v-ati simtit jignit de afirmatia precedenta care era un pamflet si trebuia tratata ca atare poate ar trebui sa va simititi jignit si atitudinea conducatorilor orasului care nu fac absolut nimic in folosul locuitorilor si sa refuzati participarea la astfel de adunari de prost gust. Consider ca asta e adevarata jignire: sa participi la asemenea momente care nu sunt deloc de sarbatoare sau de mandrie.
  Daca chinezii ar face cate o paranghelie pt fiecare pod pe care il constuiesc ar petrece zi si noapte.
  Dar asa e la noi faci un WC public trebuie sa tai panglica, sa canti, sa dansezi, sa manaci si sa bei.

 • 21 noiembrie 2019 la 14:15
  Permalink

  Nu stiu daca ati auzit sau stiti cate ceva despre “un fraier” care s-a nascut prin 1667 la Dublin, pe nume Jonathan Swift.
  Acest mare umorist afirma ca „Simțul umorului este un talent dispreţuit doar de cei care nu-l au.”
  Tarnaveniul are nenumarati “ambasadori”, printre care si Ambasador smart city, in schimb nu are industrie, dezvoltare si multe altele.

 • 21 noiembrie 2019 la 12:59
  Permalink

  V-as ruga ca pe viitor, exprimarile la adresa copiilor sa le folosiți în alte locuri, nu pe un POST OFICIAL al municipiului, aducând o referire jignitoare tinerilor din ansamblul JUNII TARNAVEI.
  Cu tot respectul pentru administratorul site-lui, cred ca este folosită o expresie indecentă, nepotrivită, la adresa unor membri ai ansamblului:”Junii(și junincile) Tarnavei…”. Acești copii sunt apreciati si considerati ca fiind “ambasadori ai Tarnaveniului”!!! Iar participarile la diversele manifestări culturale (sau nu) sunt probleme care ne privesc direct pe noi.
  In concluzie, vă asigur că JUNII TARNAVEI vor prezenta cu drag un cântec, un joc popular ROMÂNESC și se vor prinde in HORA UNIRII, daca vor fi solicitați!
  Vasile Trimbitas, coordonator ans. JUNII TARNAVEI.

 • 21 noiembrie 2019 la 10:20
  Permalink

  Pregatiri intense pt inaugurare.
  Fanfara Armonia va interpreta un snitel, pardon, vals vienez.
  Junii (si junincele) Tarnavei, o batuta pe loc.
  Kokenyes cu un ceardas.
  Urmeaza sedinte foto cu cel mai cel mai frumos edil.
  Dans artistic, majorete in costum de baie.
  Concurs: cine trece primul podul (pe melodia trupei Phoenix, Andrii Popa…
  Cine trece-n valea seaca
  Cu hangerul fara teaca
  Si cu pieptul dezvelit
  Andrii Popa cel vestit
  Andrii Popa cel vestit)

  Ah, mii de scuze ca era sa uit si Doamne fereste si apara si pazeste, era sa uit de sfintirea podului cu apa sfintita (ca de ex. daca era sfintita centura de ocolire, aseara nu era spulberat si omorat bietul sofer de tir). Amin.

 • 21 noiembrie 2019 la 7:29
  Permalink

  Marea inaugurare a podului de piatra , ce amuzant ..ar trebui sa tineti un moment de reculegere pentru ca din cauza drumului care nu este marcat si din cauza ca indicatoarele sunt amplasate unde se poate mai prost sa intamplat o tragedie …dar ce va pasa voua? chefuim si ne rupem in figuri ca ce am realizat noi un pod de 15 m , …sunteti penibili. Curg laudele pe banda rulanta , ne meritam soarta dragilor.
  Si de ce la 1 ? daca finalizarea e pe 28 ? Aveti nevoie de laude si trambite? Punem cumva si niste artifici ? Haideti si cu un festival in cinastea mari inaugurari , doar asta ne place …
  Faceti o inaugurare si pentru drumul de la soca care e praf , pentru drumul de la dambau care e jale , pentru strazile neasfaltate din comuna noastra , astea nu le vedeti? Platim taxe si impozite la masini si noi mergem pe drum de piatra , laudativa dragilor si cu asta .

 • 19 noiembrie 2019 la 14:47
  Permalink

  Nu am fi! Pt ca oricat de competent ai fi sunt alti 2-3 mult sub nivelul tau care te trag dup ei. Majoritatea decide.

 • 18 noiembrie 2019 la 21:38
  Permalink

  eu tot ce vad e tot publicitate ieftina de 30 de ani incoace,dar multi sunt buni de gura ,inclusiv eu….,dar oare daca am fi noi acolo am fi mai competenti???

 • 18 noiembrie 2019 la 20:52
  Permalink

  Mihail Danciu, urgentă înseamnă 2 ore jumătate ? In condițiile tehnice de azi, se poate face in câteva minute, in sistem teleconferință. Dar asta, da, înseamnă ca cineva sa facă posibil asta. Dar sa te întâlnești după doua ore jumate și musai sa pui și o poza sa vadă poporeanul ca ești ” in priza” arată a publicitate ieftină .

 • 16 noiembrie 2019 la 19:13
  Permalink

  ptr un locuitor….
  COMITETUL PENTRU SITUATII DE URGENTA CE INSEAMNA???
  ar trebui sa se intruneasca inainte sa apara ursul????

 • 14 noiembrie 2019 la 21:38
  Permalink

  Mai fraților, sunteți întregi la minte ?! Ursoaică cu doi pui in Tarnaveni văzută la ora 18 și se convoca Comitetul pentru situații de urgentă la 20 și 30 de minute ? Sa hrănim ursul pana luați voi măsuri ?!

 • 14 noiembrie 2019 la 19:26
  Permalink

  nu mai pot sta cu nevasta mea in pat ca vine ursu peste mine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.