Stadion sau ansamblu rezidențial ?

Actualii proprietari ai fostului stadion Chimica au în plan să construiască un ansamblu rezidențial pe vechiul teren de sport. Terenul aparține din anul 2020 unor persoane fizice, anterior proprietar fiind societatea Poliglot Comimpex SRL, care achiziționase întreaga suprafață de la societatea Bicapa SA. Ulterior Poliglot Comimpex SRL a vând o parte a suprafeței terenului, terenul de zgură, către proprietarii actualului supermarket Penny.

Instanța a decis definitiv, după recurs, anularea certificatului de urbanism eliberat de Primăria Târnăveni care nu le permitea noilor proprietari schimbarea destinației bazei sportive. Aceștia au solicitat acum un nou certificat de urbanism.

În continuare mai sunt și alte etape legale de parcurs pentru a se putea edifica o altă construcție pe fosta bază sportivă.

2 comentarii la „Stadion sau ansamblu rezidențial ?

  • 7 ianuarie 2022 la 14:19
    Permalink

    Păcat că, profesorii de ed.fizică din oraș nu au nici un cuvânt de spus referitor la această problemă. Înainte de ’90 și puțin după, aici se desfășurau nenumărate activități sportive și iarna, la stadion era un patinoar mare unde mergeau copii, părinți cu copii, era muzică și o atmosferă foarte plăcută. Păcat că se schimbă destinația acestui teren. Dar dacă nu se poate altfel, asta e !

  • 7 ianuarie 2022 la 13:12
    Permalink

    Miclos de la poliglot este vinovat cu distrugerea stadionului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.