Stadionul Chimica scos la vânzare pe OLX se tot ieftineşte

Lichidatorul judiciar al societăţii Poliglot Comimpex SRL, proprietar al fostului stadion Chimica continuă procedurile de vânzare ale stadionului. De la preţul iniţial de peste 800.000 de euro, preţul actual s-a redus la 216.000 de euro, imobilul fiind scos la vânzare prin licitaţie.

Lichidatorul a afirmat că în măsura posibilităţilor s-au luat măsuri de conservare ale bazei sportive, în special a arenei sportive. De asemenea au fost facilitate pentru grupe de copii şi tineret practicarea sporturilor pe această bază sub supravegherea persoanelor de specialitate dar şi organizarea de competiţii sportive.

O propunere de vânzare a fost prezentată şi autorităţilor locale anii trecuţi.

Conform anunţului postat pe OLX, imobilul este amplasat in Tarnaveni, zona Pietei Avram Iancu, cu acces pe doua strazi: str. Stadionului si str. Martisorului, zona edificata cu constructii cu functiuni diverse, multiple: comerciale, logistice, administrative si rezidentiale. Terenul in suprafata totala de 17.900 mp, are o forma aproximativ dreptunghiulara, cu laturile mari de circa 168 m pe str. Stadionului respectiv pe str. Martisorului. Latura mica de circa 106 ml dinspre Sud are de asemenea deschidere la strada Martisorului. Proprietatea este fostul “STADION CHIMICA TARNAVENI” si include constructii speciale si teren. Constructiile au o suprafata construita de 1.047,38 mp si o suprafata utila de 897mp si sunt specifice activitatii sportive: teren de sport; sala popice; sala volei; vestiare; magazii; grup social. In perioada 1991 – 2004 stadionul a fost utilizat, insa fara sa se execute lucrari de intretinere, amenajari necesare mentinerii intro stare tehnica corespunzatoare, iar in acest moment cladirile sunt intr-o stare de degradare avansata, in special cele cu destinatie sportiva, ca tribunele, casa de bilete, magaziile, toaletele. Cladirile cu destinatie de sali de sport (sala de volei, popicaria, vestiarele si sala de sub tribuna oficiala) sunt amplasate direct la strada. 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.