RecentStiri locale

Stadionul din Târnăveni a fost cumpărat

Stadionul din Târnăveni a fost cumpărat de o persoană fizică cu suma de 130.000 de euro. Vânzarea s-a realizat prin licitație organizată de lichidatorul companiei Coreli Consult IPURL Târgu Mureș care lichidează bunurile deținute de societatea Poliglot Comimpex SRL. .

În martie 2011, stadionul e scos la vânzare cu peste 1,7 milioane de euro (mai exact 7.313.300 lei, atunci echivalentul a 1.718.612 euro). În octombrie 2015, stadionul din Târnăveni a fost scos la vânzare pe OLX cu 650.000 de euro.

Suprafața totală este de 17.900 mp și include terenul de fotbal (cu tribuna – care avea o capacitate de 6.000 de locuri -, casă de bilete etc.), o sală de popice, o sală de volei, vestiare, magazii. Clădirile sunt în stare avansată de degradare.

Cumpărătorul a achitat garanția de 10% și o primă tranșă, din cele trei stabilite. După plata integrală se va face întabularea pe noul proprietar.

Proprietarul, o persoană fizică din Târnăveni, a afirmat că intenționează să mențină profilul sportiv al stadionului și că intenționează pe viitor să creeze un club sportiv local prin accesarea de fonduri europene sau din alte surse, atunci când se acestea se vor debloca.

One thought on “Stadionul din Târnăveni a fost cumpărat

  • Felicitări. Mișcarea sportiva trebuie sa continue și în Târnaveni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *