Portalul municipiului Târnăveni

RecentStirea zileiStiri locale

Stâlpi de delimitare rutieră pe trotuare și stații de autobuz în Cuștelnic

Consiliul local Târnăveni a aprobat azi un proiect referitor la instalarea unor stâlpi de delimitare rutieră în Municipiul Târnăveni. Este vorba despre următoarele zone:

-Sectorul de drum cuprins între imobilele cu nr. 14-18,de pe str. Trandafirilor pe partea stângă a direcției de mers str. Republicii -str. Şoimilor.

-La intrarea şi ieşirea din sensul giratoriu str. Republicii-Viitorului-22 Decembrie.pe direcția de mers str. Republicii -str. Victoriei,respectiv la ieșirea din sensul giratoriu pe direcția de mers str. Republicii -str. Avram Iancu.

-Pe str. Victor Babeş după trecerea de pietoni din fața Bisericii Înălţarea Sf. Cruci, pe direcția de mers str. Victor Babeş-str. Armatei.

  • Pe str. Republicii, în faţa Unități de Pompieri pe sensul de mers str. Victoriei -Centru. Pe str.Şoimilor pe sectorul de drum cuprins între intersecția str. Mioriței-str. Şoimilor până în apropierea imobilului nr. 59,pe sensul de mers str. Şoimilor -Podul Rutier.

De asemenea s-a mai aprobat și instalarea idicatoarelor rutiere cu semnificația ” Accesul interzis vehiculelor cu masa maximă admisă mai mare de 7,5 t,cu excepția transportului public de persoane”, pe sectorul de drum de pe str. Şcolii,cuprins între intersecția str. Republicii cu Şcolii şi str. Şoimilor cu Şcolii precum și înfiinţarea de stații de autobuz în localitatea Custelnic, în dreptul imobilelor cu nr. 4 respectiv nr. 15.

Realizarea acestor obiective se va face după obținerea avizului Poliției Rutiere Mureș.