Portalul municipiului Târnăveni

RecentStirea zileiStiri locale

Start ediția a 8-a a Maratonului Târnavei

                                   15 – 16 iunie 2024

ruck Ventilatoare SRL, în calitate de co-organizator alături de Asociația Târnăveni Cycling și în calitate de sponsor principal al evenimentului, salută toți participanții din acest an la o nouă ediție a Maratonului Târnavei!

Ne bucurăm foarte mult că se regăsesc atât de multe companii și voluntari alături de inițiatorii acestui proiect, care s-a transformat într-un eveniment important pentru întreaga comunitate.

Un demers pentru sănătate, pentru petrecerea timpului liber de către cei pasionați de alergare sau de parcurgerea de trasee cu bicicleta, a crescut de la an la an, iar competiția de anul acesta de CROSS COUNTRY MOUNTAIN BIKE (15 iunie 2024) este inclusă în calendarul Federației Române de Ciclism. Felicităm Asociația Târnăveni Cycling pentru profesionalismul și dedicarea pentru acest eveniment și ne bucurăm că le-am putut fi alături de-a lungul anilor pentru ca la această oră întreaga competiție să crească și mai mult în calitate și în renume. 

Le urăm succes tuturor concurenților din cadrul tuturor competițiilor din acest weekend, și mulțumim tuturor voluntarilor cu o remarcă specială pentru angajații ruck Ventilatoare SRL care în fiecare an se implică înainte, în timpul și după eveniment pentru ca totul să decurgă cât mai bine. 

Îi vom întâmpina începând de sâmbătă 15 iunie pe toți participanții și publicul care îi va încuraja în incinta companiei noastre să dăm împreună startul Maratonului Târnavei!

Succes tuturor! 

ruck Ventilatoare SRL