STARTUP WEEKEND MUREȘ, PENTRU TINERII PASIONAȚI DE ANTREPRENORIAT

Startup Weekend Mureș, un eveniment sustinut de Google,
are loc pentru a 3-a oară la Târgu-Mures, în 22-24 mai.

Startup Weekend Mureș invită tinerii antereprenori să iși dezvolte ideile de business pentru mediul online, IT&C, medical, legal sau gaming.

Evenimentul va avea loc în aula Universității ”Petru Maior” din Târgu-Mureș.

Pe parcursul celor trei zile de desfășurare, tineri pasionați de antreprenoriat vor forma echipe în jurul ideilor prezentate. Scopul este ca în 54 de ore de muncă, să isi dezvolte ideile de afaceri în așa fel încât la finalul weekend-ului sa poată prezenta produse sau prototipuri inovatoare cât mai aproape de produsul final pe care și l-au propus.

Fiind un concurs, juriul de specialitate analizează fiecare concept de business creat, evaluează echipele și atribuie premii special alese pentru a ajuta afacerile să se dezvolte în continuare.

Provocarea este lansată tuturor antreprenorilor, dezvoltatorilor, specialiștilor de marketing și social media, studenților și oricărei persoane interesate de a da naștere unei noi afaceri într-un mediu în care orice este posibil.

Participanții au ocazia să-și prezinte ideile de business sau să facă parte din echipa formată pentru o idee care li se pare interesanta, să-și testeze ideile de afaceri și să interacționeze cu potențiali investitori.

La eveniment vor participa și antreprenori de succes: Josef Dunne – co-fondator Babelverse, Florin Mureșan – fondator Squirrly, Dumitru Rădoiu – fondator Sysgenic, Florian Gheorghe – angel investor si alti specialiștii din țară sau din străinătate care vor oferi feedback si expertiza start-up-urilor, prin mentorat.

Foto: www.outinmures.ro