Strabag a comunicat Primăriei noul termen pentru închiderea podului

În urma noului aviz acordat de compania Aquaserv, Primăria municipiului Târnăveni a eliberat autorizaţia de începere a lucrărilor la noul pod din Târnăveni de peste râul Târnava Mică. Noul aviz prevede şi devierea conductelor de apă ancorate de pod, care au întârziat până acum lucrările iniţiale programate.

Primarul Sorin Megheşan a declarat că firma Strabag, care va efectua construcţia noului pod a notificat Primăria că lucrările la noul pod şi implicit închiderea traficului rutier vor demara marţi 11 iunie la ora 10.

După închiderea podului rutier care traversează râul Târnava Mică, o variantă de ocolire ar putea fi pe strada Bradului prin Cuştelnic pentru a ajunge de cealaltă parte a Târnavei, unde au fost montate şi corpuri de iluminat. Nefiind un drum oficial circulaţia se va face pe propria răspundere.

Varianta oficială de ocolire a podului este prin Adămuş.

2 comentarii la „Strabag a comunicat Primăriei noul termen pentru închiderea podului

  • 10 iunie 2019 la 11:21
    Permalink

    Nu va ginditi că încă sunt copii mici la școală . Ce era daca îl închideați cînd se ia vacanta

  • 9 iunie 2019 la 18:30
    Permalink

    Sa le fie rusine celor din Primaria Tarnaveni ! Stiind ce urmeaza ,trebuia sa se amenajeze cel mai scurt drum! Si comunistii ,cand a fost inchisa strada Avram Iancu ,au amenajat un drum optim de ocolire!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.