Studiu geotehnic pentru Centrul Cultural

În cadrul ședinței Consiliului Local din luna august, a fost dezbătută necesitatea elaborării studiului geotehnic pentru Centrul Cultural care urmează a fi construit în Piaţa Obor. Proiectul a fost aprobat de aleşii locali.

Pentru Centrul Cultural care urmează a fi construit în Piaţa Obor pe Strada Pompelor, nr. 14A, Compania Națională de Investiții a solicitat transmiterea a studiului geotehnic. Acest studiu a fost solicitat, împreună cu alte documente, pentru includerea Centrului Cultural în subprogramul de așezăminte culturale.

Lucrarea ar urma să fie realizată de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice prin Compania Naţională de Investiţii, administraţia locală urmând să finanţeze doar lucrările pentru racordurile la utilităţi.

Municipalitatea din Târnăveni a pus la dispoziţie terenul situat în Piaţa Obor, în zona din spate, neasfaltată.

Suprafaţa construită desfăşurată a Centrului Cultural va fi de 1910 mp.

În Centrul Cultural ar urma să îşi desfăşoare activitatea organizaţiile neguvernamentale cu activităţi culturale care îşi desfăşoara activitatea la Târnăveni, dar tot acolo va putea fi găzduit şi Muzeul Municipal şi alte activităţi culturale de interes general.

În perspectivă se ia în considerare mutarea zonei de târg într-o altă locaţie.