Sute de amenzi de Crăciun

Peste 300 de patrule de poliție au acționat de Crăciun și în zilele premergătoare Sărbătorii Nașterii Domnului, pentru siguranța comunității.

În 4 zile, au fost constatate 65 de infracțiuni, au fost aplicate aproape 260 de amenzi și 24 de șoferi au rămas temporar fără permis de conducere.

În perioada 23 – 26 decembrie a.c., poliţiştii din Mureș au acționat zilnic, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Structurile de poliție au intervenit la 260 de evenimente, dintre care cele mai multe au fost sesizate prin SNUAU 112.

În urma activităților, au fost constatate 65 de infracţiuni, 11 autori fiind prinși în flagrant delict. De asemenea, polițiștii au depistat 5 persoane urmărite național.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 259 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 105 au fost pentru încălcarea normelor de convieţuire socială. Valoarea sancțiunilor contravenționale este de peste 86.000 de lei.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Române.

Astfel, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 20 de infracțiuni la regimul rutier.

Au fost aplicate aproape 140 de sancţiuni contravenţionale la O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

24 de conducători auto s-au ales cu permisele de conducere reținute, dintre care 6 pentru consum de alcool.

Activităţile au fost desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.