RecentStirea zileiStiri locale

Tabără gratuită pentru un grup de copii de la Școala generală nr.3 din Târnăveni

În perioada 23-28 iulie, câțiva elevi din grupul țintă ai proiectului Proiect Acces spre Succes , însoțiți de d-na înv. Török Eva și d-na prof.Chirilă Elena Cosmina, au participat la o tabără gratuită- oferită de organizatorii proiectului- la Rășinari, jud. Sibiu.

Elevii au avut parte de diferite activități- de la turul pensiunii, fotbal, înot, drumeție de-a lungul unui râu, excursii la Păltiniș, Arka Park, vizitarea unei mănăstiri unde este înmormântat scriitorul Constantin Noica, vizitarea Grădinii Zoologice de la Sibiu, Muzeul Satului, pescuit…până la desen, pictură, joc de cărți, tenis de masă, gătit( salată de fructe😋), dans și nu în ultimul rând foc de tabără.

Cu siguranță am avut fiecare de învățat niște lecții de viață- fiind prima tabără împreună. Unii au învățat să comunice mai mult, să își învingă teama de necunoscut, să se descurce singuri departe de familie, să participe la provocări (tiroliana😉👊…), să fie creativi. Vrem să credem că fiecare și-a tras propriile concluzii și a învățat câte ceva. Ne-am întors destul de obosiți pentru că fiecare secundă a fost valorificată la maxim. a anunțat Școala generală nr.3 din Târnăveni.