Tânăr de 15 ani cercetat pentru furt calificat

Un minor de 15 ani a fost identificat, miercuri, în localitatea Reghin, în apropierea locului producerii unui furt din locuinţă, având asupra sa telefonul mobil furat.

Poliţia Municipiului Reghin a fost sesizată, prin dispeceratul de urgenţă 112, despre faptul că, la o locuinţă de pe strada Mihai Viteazu, au fost furate mai multe bunuri. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Reghin.

Echipa operativă a constatat faptul că, în intervalul orar 14,00 – 17,00, autori necunoscuţi, pe uşa lăsată deschisă, au pătruns în interiorul locuinţei din Reghin, strada Mihai Viteazu, judeţul Mureş, de unde au sustras un telefon mobil marca Nokia, în valoare de aproximativ 100 lei, iar dintr-un portmoneu, suma de 50 lei.

În urma verificărilor efectuate, în apropierea locului comiterii furtului, poliţiştii au identificat un minor de 15 ani, domiciliat în Reghin, judeţul Mureş, iar în urma efectuării controlului corporal asupra acestuia a fost găsit telefonul mobil sustras.

Cercetările continuă de către poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale de la Poliţia Municipiului Reghin, sub aspectul comiterii infracţiunii de „Furt calificat”.