TÂNĂR DE 21 DE ANI, REŢINUT 30 DE ZILE PENTRU TÂLHĂRIE

Tânărul este suspect în cazul unei tâlhării ce a avut loc duminică, în jurul orei 19:30, pe Bulevardul 1848, din municipiul Târgu Mureș.

O femeie de 57 de ani a anunţat, atunci, poliţia, după ce i-a fost furată geanta în care avea documente persoanle şi suma de 50 lei.

“În urma activităților desfășurate de către echipajele de siguranță publică, la scurt timp, au fost identificate două persoane suspecte, care au fost conduse la sediul poliției pentru verificări”, spun poliţiştii.

Potrivit aceleiaşi surse, cei doi tineri, de 21 şi 15 ani, au recunoscut faptul că, în timp ce victima se deplasa pe stradă, au acostat-o din spate şi prin violență au deposedat-o, de poșeta în care avea documente personale și suma de 50 lei.

Unul dintre suspecţi, în vârstă de 21 ani, din comuna Bălăușeri, a fost reținut 24 ore iar în urma prezentării acestuia în faţa instanţei de judecată, a fost dispusă arestarea preventivă a acestuia, pe o perioadă de 30 zile, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.