Tânăr din Târnăveni, prins la volan fără permis, în Tătârlaua

Un tânăr de 19 ani din Târnăveni s-a ales cu dosar penal după ce a condus un autoturism, fără a deține permis, în Alba. Polițiștii îl cercetează și pe proprietarul mașinii, care se afla în mașină în momentul în care conducătorul auto a fost oprit în trafic.

Potrivit IPJ Alba, joi, în jurul orei 22,10, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei, în timp ce acționau împreună cu jandarmii pe raza localității Tătârlaua din comuna Cetatea de Baltă, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din Târnăveni, județul Mureș.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul i-a fost încredințat, pentru a fi condus pe drumurile publice, de către un tânăr de 25 de ani, care era pasager în autoturism, cu toate că știa că prietenul său nu deține permis de conducere.

Față de tânărul de 19 ani, cercetările sunt continuate pentru conducere fără permis, iar față de tânărul care i-a încredințat autoturismul, cercetările sunt continuate pentru   încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, unei persoane care nu deține permis.

Alba24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.