Țara Făgărașului, destinația de munte uimitoare, de neratat vara aceasta

Țara Făgărașului se întinde de la est la vest, de la Piatra Craiului până la Pasul Turnul Roșu, pe 70 de kilometri și este împărțită între județele Sibiu și Brașov.

E acel colț de rai, unde odată ajuns, vei vedea că nu vrei mai vrea să pleci. Pentru că locul acesta chiar îți va intra la suflet și nu se va mai da dus. Țara Făgărașului are acel ceva, greu de descris în cuvinte, care te va fermeca și care te va face mândru că încă mai există acel picior de plai și acea gură de rai din a noastră Miorița. Este, de fapt, o stare de bine pe care ți-o dă bucata aceasta de pământ autentică întinsă între Munții Făgăraș și Olt. (foto main: Csángó Unchained).

VEZI MAI MULTE AICI!

Sunt peisaje de vis, care îți vor va dor de ducă și dor de vacanță, este un loc liniștit, unde vei putea avea zile pline de culoare, dar și de adrenalină. Pe lângă cetăți, istorie, mânăstiri, te poți relaxa în natură și poți face diferite activități: de la mers cu caiacul pe Olt până la drumeții idilice spre Munții Făgăraș. Este locul potrivit atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici, pentru că veți avea cu toții ceva de făcut și de văzut.

VEZI MAI MULTE AICI!

TOP 11 ACTIVITĂȚI DE NERATAT ÎN ȚARA FĂGĂRAȘULUI

1. PARCUL DE AVENTURĂ DE LA DRĂGUȘ

Ce ai spune de o vacanță activă în care să-ți depășești limitele și să încerci ceva nou? Cine vrea puțină adrenalină, Aventura Parc Drăguș este locul potrivit. Sunt 7 trasee pentru adulți și pentru copii, panouri de escaladă, tir cu arcul sau pistolul, paintball, mini golf și multe alte activități care vă vor condimenta sejurul. Aventura Parc Drăguș este situat la 24 de kilometri de orașul Făgăraş, la 8 kilometri de oraşul Victoria şi la 2 kilometri de Mănăstirea Brâncoveanu.

Citeste articolul comlpet pe calatoriinbascheti.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.