RecentStiri locale

Târgul de cariere la Târgu Mureş

Cele mai active companii din Mures vin sa recruteze la Targul de Cariere

In data de 22 noiembrie, la Teatrul National, are loc editia de toamna Targul de Cariere, eveniment la care participa aproximativ 30 de companii din domenii diverse, unele dintre ele aflate in premiera la evenimentul din Mures. Orarul de desfasurare este: 11:00 – 18:00.

Companiile venite sa recruteze la Targul de Cariere sunt din domenii diverse, de la Inginerie, Automotive si IT, la Resurse Umane, Financiar-Bancar, Turism si Contabilitate, oferind impreuna peste 400 locuri de munca. Editia de toamna 2019 va include si joburi part-time si internship-uri pentru anumite companii.

Printre angajatorii la eveniment se numara si companii cu renume international, precum: Hirschmann, Bosch Automotive, CIE Matricon, Azomures, WebBeds, STA Travel, Ria Solutions, Kastamou si E-on Energie Romania.

Recrutarea in cadrul Targul de Cariere se face intr-un mod inteligent, prin intermediul unei aplicatii prezentate in parteneriat cu eJobs Romania. Cei interesati de participarea la eveniment sunt sfatuiti sa-si instaleze aplicatia eJobs pe telefonul mobil si sa vina pregatiti cu CV-ul gata intocmit in aplicatie. In doar cateva clipe, CV-ul lor este tiparit sub forma unui QR code, care ulterior va fi scanat de companiile prezente la Targul de Cariere Mures.

Targul de Cariere reprezinta cea mai mare si complexa retea de evenimente de recrutare din Romania si Republica Moldova. Activitatea companiei a inceput in 2006, in Cluj Napoca, ajungand sa ofere, dupa un deceniu de activitate, cea mai raspandita si eficienta solutie de recrutare din tara. Evenimentele desfasurate in cele sapte orase: Cluj-Napoca, Iasi, Chisinau, Oradea, Targu Mures, Sibiu si Brasov, de doua ori pe an (primavara si toamna) au rolul de a aduce impreuna angajatorii si candidatii, astfel incat interactiunea directa dintre acestia sa creasca substantial sansele pentru ambele parti de a se implini profesional. In cele doua sezoane de evenimente de recrutare participa peste 400 companii si peste 25.000 candidati cu potential.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *