Târnăveneanul Kallos între primii zece luptători MMA din Marea Britanie

Sâmbătă, 09.11.2019, în York, UK, începând cu orele 11.00 se va desfășura competiția Almighty Fighting Championship 14. Această competiție este una dintre cele mai importante pentru luptătorii de MMA din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Pe lista participanților se află și REZSŐ-RICHARD KALLOS, un tânăr de 31 ani originar din Târnăveni, care în prezent trăiește în Birmingham, Marea Britanie. Tânărul a frecventat cursurile de judo din Târnăveni, sub îndrumarea lui Orosz Laci, Orosz Sandor și Pataki Istvan, obținând centura neagră, de unde îi vine și porecla „Judo”.

În prezent este luptător MMA profesionist, clasându-se între primii 10 cei mai buni luptători din Anglia, Irlanda și Scoția, la categoria sa de 61 kg. Anul acesta și-a făcut debutul de profesionist în Bellator, a doua cea mai mare organizație de MMA din lume. Printre trofeele obținute se numără centura în Battle Arena și centura în Cage Warrior, cea mai mare organizație de MMA din Europa, fiind primul român care a câștigat centura la această competiție.

One thought on “Târnăveneanul Kallos între primii zece luptători MMA din Marea Britanie

  • 13 noiembrie 2019 la 9:28
    Permalink

    Bravo fratelo ,si eu sant din tarnaveni,succes acum am de ce sa urmaresc MMA,sant mandru ceai realizat ,bafta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.