Târnăveneanul Vlad Ciurca aduce și anul acesta cei mai importanți oameni din tehnologie ai lumii la Cluj

Târnăveneanul Vlad Ciurca este co-realizatorul unuia dintre cele mai influente evenimente de tehnologie și din Estul Europei.

Techsylvania 2021, conferința internațională de tehnologie si business ținută anual în România, devine cu atât mai interesantă, pentru că finanțările se obțin mult mai ușor decât în trecut, iar România a fost pusă pe harta țărilor atractive din acest punct de vedere. Anul trecut, primul în care s-a desfășurat online, au fost 4.100 de participanți, 63 de speakeri, 24 de evenimente satelit și 250 de startup-uri prezente la Startup Avalanche.

Din cauza contextului medical, anul acesta evenimentul va avea loc tot online, pe 22-23 septembrie, și va fi însoțit de mai multe evenimente satelit dedicate atât antreprenorilor care caută finanțare, investitorilor care caută oportunități, cât și celor care vor să se inspire de la liderii globali din domeniu.

În focus vor fi axele cod, produs și finanțare (Code, Product, Founding), adică etapele prin care se creează produse și companii în zona de tehnologie. Este exact ceea ce Techsylvania dorește să încurajeze în Europa de Est, astfel că aceste trei axe vor fi ramificate în toate componentele evenimentului, de la conferință, la competiția de startup-uri Avalanche, chiar și la workshop-urile tehnice.

Panelurile de vorbitori sunt diverse, cu oameni de top din industria IT

Anul trecut, printre vorbitori s-au numărat Daniel Dines (UiPath), Tony Fadell (inventatorul iPod-ului și co-inventator al iPhone-ului), Mark Cuban, precum și nume mari din presa financiară și de tehnologie, la nivel global (Forbes, Fortune, Sifted etc.). Anul acesta, lista va cuprinde speakeri de același calibru, cu lideri globali din tehnologie și business. Aceștia vor fi anunțați treptat, începând cu luna iunie.

Antreprenorii vor fi interesați în mod special de Startup Avalanche. Anul trecut, aceasta a fost una dintre puținele competiții de startup-uri la nivel internațional, facilitând oferirea unei investiții de 150.000 de euro.

„Formatul online în care am ținut evenimentul în 2020 ne-a permis atragerea unor startup-uri din peste 40 de țări, dovadă că echipa care a câștigat, AgUnity, a fost din Australia. Același format se va păstra și anul acesta” – Vlad Ciurca, co-fondator Techsylvania.

Mai multe detalii pe https://techsylvania.com/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.