Târnăveniul primeşte peste 1 milion de lei din rezerva Guvernului, dar trebuie cheltuiţi în 2018

1.167.000 de lei a primit Târnăveniul din fondul de rezervă al Guvernului, care a suplimentat sumele defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale pe anul 2018. 
Prefectul județului Mureș, Mircea Dușa, face un apel la autoritățile locale să cheltuiască până la sfârșitul anului sumele pe care le vor primi de la Guvern, atenționându-le că, în caz contrar, vor pierde banii.
Este vorba de peste 9 milioane de lei, alocate din fondul derezervă la dispoziția Executivului în ședința de Guvern din 13 decembrie, pentru 37 de primării din Mureș, plus Consiliul Județean.

Lista completă a unităților administrativ-teritoriale din Mureș ce vor primi bani de la Guvern cuprinde Consiliul Județean și localitățile Iernut, Târnăveni, Luduș, Reghin, Miercurea Niraj, Sărmașu, Sângeorgiu de Pădure, Acățari, Adămuș, Aluniș, Band, Batoș, Beica de Jos, Breaza, Chiheru de Jos, Coroisânmărtin, Cozma, Crăciunești, Daneș, Grebenișu de Câmpie, Iclănzel, Ideciu de Jos, Lunca, Măgherani, Miheșu de Câmpie, Neaua, Pogăceaua, Râciu, Saschiz, Sânpetru de Câmpie, Suplac, Șăulia, Tăureni, Valea Largă,. Vărgata, Voivodeni și Zagăr.

4 comentarii la „Târnăveniul primeşte peste 1 milion de lei din rezerva Guvernului, dar trebuie cheltuiţi în 2018

 • 20 decembrie 2018 la 9:24
  Permalink

  Mai facem o tura de ISRAEL cu înalții și prea fericiții. (Am glumit) Faceți o ședință de consiliu local, vedeți cu ce ați rămas în urma , nu cu salariile ( iarăși am glumit ) și rezolvați naibii problema ca deaia sunteți puși acolo. Va reamintesc ca de la 1 ianuarie trebui sa selectam gunoiul și voi nu ați anunțat populația.

 • 20 decembrie 2018 la 0:40
  Permalink

  Simplu…al 14-lea salar la bugetari si problema este rezolvata.

 • 19 decembrie 2018 la 20:14
  Permalink

  Oare vine Moș Crăciun la cei inundati în 2016? Atunci s-au plimbat să constate pagubele și cu atât am rămas cu casele distruse.

 • 19 decembrie 2018 la 17:54
  Permalink

  E acuma sa va văd sclipirea de geniu. Măriri de taxe și scumpiri la gunoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.