TÂRNĂVENIUL SUFERĂ DE FRUSTRĂRI PE PLAN AFECTIV ȘI SEXUAL

Jumătate din populația Târnăveniului suferă de frustrări și neîmpliniri, cele mai importante dintre acestea fiind pe plan afectiv și sexual. Conform unui sondaj online realizat de portalul Tirnaveni.ro 52 % dintre respondenți au afirmat că se simt împliniți din punct de vedere afectiv și sexual, dar restul de 48 % au o problemă la acest capitol. Dintre cei cu neîmpliniri 34 % au afirmat că au probleme pe ambele planuri, atât afectiv cât și sexual, iar câte 7 procente s-au considerat neîmpliniți fie pe un plan fie pe celălalt.

Rezultatele sondajului explică parțial de ce Târnăveniul are o populație agitată, frustrată și cu foarte multe persoane bolnave. Neîmplinirile de pe plan afectiv și sexual alături de cele de ordin economic, cresc nivelul de stres al localnicilor și implicit al bolilor suferite de aceștia.

Problemele respective s-au dezvoltat de-a lungul timpului din cauza lipsei activităților de socializare reală, care au dus la însingurarea indivizilor și implicit la neîmplinirile afective și sexuale.