Teo, un copil deosebit, de 3 ani, are nevoie de ajutor

Claudia managerul de operațiuni al unei companii din județul Mureș, însoțită de colegii ei, au petrecut câteva momente frumoase  alături de Teo, care este diagnosticat cu autism. Întâlnirea cu Teo a venit în întâmpinarea zilei sale de naștere, prilej de a-i face câteva surprize și de a se juca, împreună, în Parcul din Târnăveni.

“Ne-am întâlnit cu acest copil deosebit, în speranța de a-l ajuta. Bucuria revederii cu Teo este cu atât mai mare cu cât, peste numai câteva zile, el împlinește 3 ani. Jucându-ne cu Teo, am avut ocazia să descoperim veselia din sufletul lui, energia si creativitatea pe care le are, în pofida tulburărilor din spectrul autist de care suferă”, a spus Claudia, care a adus la întâlnire jucării, dar și formularele 230, prin care angajații firmei au direcționat 2% din impozitul pe venit către Asociația TEO ALEXANDRU din Târnăveni.

„A fost o onoare să îl cunoaștem pe Teo, să vedem zâmbetul și bucuria lui, considerând că este un copil care merită toată atenția noastră și sperăm ca această acțiune să ajungă la cât mai multe suflete, pentru o viață cât mai bună pentru Teo, în viitor”, spune Claudia Tănase.

Vă invităm să acordați un cât de mic sprijin financiar, sau să direcționați 2% din impozitul pe venit, prin formularul 230, în beneficiul Asociației Teo Alexandru, cont: RO82BTRLRONCRT0480862101.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.