Termeni și condiții

Pentru publicarea unui anunț de mică publicitate (destinat doar persoanelor fizice) trebuie să completați formularul de mai jos iar dacă textul se încadrează la categoria anunțuri de mică publicitate, veți primi prin emailul furnizat în formular, linkul de plată securizat furnizat de PlatiOnline. Anunțul va fi publicat după 24 de ore de la confirmarea plății (60 lei/anunt/luna) .

Regulament! Motive pentru care un anunț poate fi refuzat de la publicare:

– Nu este precizat un numar de telefon

– Se incadreaza la categoria publicitate de firmă: prezentarea serviciilor unor firme sau activitati comerciale, vanzarile de produse multiple etc. (in aceasta situatie ne puteti contacta prin email la office@tirnaveni.ro pentru a va emite o factura destinata persoanelor juridice sau fizice autorizate). Exemplu: Vanzarea intr-o luna a 7 telefoane reprezinta activitate comerciala.

-Se încadrează la categoria publicitate politică

– Daca textul contine remarci vulgare sau fara vreo legatura cu anuntul

—————————————————-

Puteți plăti online cu cardul personal sau de companie, în condiții de deplină siguranță. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au codul CVV2/CVC2).

Nu se percepe comision suplimentar pentru tranzacții.

Prelucrarea datelor cardului se face exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranța informațiilor dumneavoastră este garantată de faptul că PlatiOnline nu îi stochează datele confidențiale ale cardului dumneavoastră, ci le trimite criptate printr-o conexiune securizată la banca de procesare. În acest fel, informațiile dumneavoastră sunt în siguranță.

Indiferent de moneda pe care o ai in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimbul băncii dvs.

Pentru plata cu cardul, tranzacția va apărea pe extrasul de cont cu numele [Tirnaveni]

Anularea tranzacției se poate face doar cu 24 de ore înainte de publicare.

În cazul anulării tranzacției, banca emitentă va debloca suma blocată pe cardul clientului în termen de 1-30 de zile, în funcție de politica sa.

Prin efectuarea plății, clientul va obține publicarea anunțului de mică publicitate timp de o lună aprobat de către administratorul Tirnaveni.ro.

Nu există nicio rambursare după ce anunțul a fost publicat. Singura situație de rambursare este dacă anunțul nu a fost publicat deoarece încalcă regulile afișate mai sus.

SC Transilvania Digital SRL

Sediu social: Sovata, STR. Tivoli nr.20, județul Mureș

J26/1920/2022

CUI – 46990119

RO86BTRLRONCRT0662705601

Banca Transilvania

Telefon: +40729975229 (luni-vineri 10.00-17.00)

E-mail: office@tirnaveni.ro (răspuns în maxim 48 de ore)