Testul GENETIC CSBN GENE vă poate schimba viaţa!

Aveți kilograme in plus si nu reusiti sa slabiti? Faceti sport des, insa nu puteti pierde in greutate? Stiati ca greutatea corporala ne este dictata genetic?!

Analizele medicale indica colesterolul marit? Aveti predispozitie la probleme cardiace? Măncati mult cantitativ si caloric, inclusiv seara si noaptea? Va treziti dimineata obosit? Doriti sa stiti care sunt dozele de nutrienţi individuale, nu, conform OMS, care sunt universal valabile pe grupe de varsta?

Sănătatea noastră este rezultatul acțiunii între gene și anumiți factori asociați stilului nostru de viață. Cu totii moştenim o combinaţie unică de gene de la părinţii nostrii. Această consituţie originală şi influenţele, de-a lungul vietii, a factorilor de mediu variaţi, explică diferenţele dintre o persoană şi alta din punctul de vedere al aspectului fizic, al sensibilităţii la anumite tratamente, a susceptibilităţii pentru anumite boli, etc.   

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care il putem face pentru a atinge obiectivele noastre in materie de sanatate, este de a intelege ceea ce genele noastre incearca sa ne comunice.   Testatul genetic, CSBN Gene, identifica 35 de gene, responsabile de:

•metabolismul carbohidraților, lipidelor, cofeinei, alcoolului

•detoxifiere

•stresului oxidativ

•inflamație

•metabolismul vitaminelor B și D

•sensibilitatea la sare, nichel

•intoleranța la gluten si lactoză

•dislipidemie și diabet

•boala Alzheimer și declinul cognitiv

•obiceiuri alimentare

•starea somn veghe

•necesarul de nutrienti dupa profilul genetic

•activitatea fizica si exercițiile recomandate     

Pe baza rezultatelor testului genetic putem calcula exerciţiul fizic de care aveţi nevoie pentru a ajunge la greutatea dorită şi pentru a o menţine.


Testul se efectuează o singură dată într-o viață!

Metoda de recoltare este complet neinvaziva, se recolectează un frotiu bucal. Se introduce in plic si se expediaza la Laboratorul de Genetică Moleculară. Acolo, se va extrage ADN-ul, vi se va analiza secvența exactă a genelor specifice pentru a identifica erorile sau modificări ale citirii codului genetic. Metoda de lucru, este PCR, metoda Sanger. Laboratorul se numeste Eurogenetica si se afla în Italia.   

In baza rezultatelor, voi face interpretarea genetica si bineinteles, dieta genetica, care indica alimentele benefice pentru a asigura bunastarea organismului si pentru a creste calitatea vietii. Cand mancam conform constelatiei genetice, abundam de sanatate, pozitivitate, energie, creativitate și optimism.     

Un stil de viață sănătos, cu o alimentatie curata, miscare conform bagajului genetic, este, desigur,  idealul, pentru fiecare dintre noi. Testul genetic, vă oferă aceste informații, astfel, se efectueaza o singura data in viata! Practic, este, o asigurare platita intr-o singura rata. 

Sunt singurul Nutritionist din Judetul Mures, Specializata in Testari Genetice, Nutrigenetica si Nutrigenomica; avand 5 ani de studii genetice, specializare si in Biotehnologii Moleculare si peste 2 ani de experienta in analiza testelor genetice!

In concluzie, Ce ti-e scris, in gene ti-e pus!

Si de multe ori predispozitiile si afectiunile sunt NEDETECTABILE IN ANALIZELE DIN SANGE!  

Bagajul nostru genetic, nu poate fi schimbat, sau modificat! Dar, in schimb, ne putem optimiza stilul de viață, si ne putem hrani genele! Deoarece codul genetic a fost descifrat, fiind evidentiate predispozițiile la anumite condiții patologice; acum, este posibila împiedicarea exprimarii.


  În plus, pe langa, ghidul de interpretare al rezultatelor genetice, beneficiati si de dietă genetică, cu retete personalizate in functie de rezultatele panelului. Astfel, va veti mentine greutatea corporala ideala sub control, și de asemenea sănătatea intregului organism!

Sanatatea trebuie sa înceapă in farfurie.    

Tu ce ai facut pentru sanatatea ta astazi ?

Carmina Stroia

Nutritionist specializat in Testari Genetice, Nutritie clinică si comunitara


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.