TINERI REŢINUŢI 14 ORE PENTRU TÂLHĂRIE

Trei tineri, cu vârstele cuprinse între 24 şi 28 de ani, au fost reţinuţi pentru 14 de ore, în arestul IPJ Mureş pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale – Poliţia municipiului Reghin, au identificat joi, 12 februarie, trei suspecţi în cazul unei infracţiuni de tâlhărie, comisă la data de 21 decembrie 2014.

La data respectivă, în jurul orei 04.45, un tânăr, de 27 ani, în timp ce se deplasa pe strada Mihai Viteazul, din municipiul Reghin, a fost acostat de trei persoane necunoscute, care prin violenţă, l-au deposedat de telefonul mobil şi portofelul în care avea documente personale, carduri bancare şi suma de 200 lei.

În urma activităților desfășurate, poliţiştii au reuşit recuperarea telefonului mobil, acesta fiindu-i restituit persoanei vătămate.

Cercetările sunt continuate pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, cu autorii în stare de reținere, urmând ca procurorul de caz să dispună dacă vor fi prezentaţi Instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.