Tinerii din parohia Gănești, răsplătiți pentru rezultatele bune la învățătură

Data de 15 iunie avut o însemnătate deosebită pentru copiii din parohia Gănești, protopopiatul Târnăveni. Astfel, în primele zile ale vacanței de vară, au participat împreună la o zi a bucuriei, încântați fiind de frumusețile țării noastre.

Cu prilejul sfârșitului anului școlar 2021-2022, copiii din localitate au fost invitați să participe la excursia organizată de parohia Târnăveni, ca o recompensă a efortului depus pentru obținerea rezultatelor bune la învățătură. Călătoria a debutat cu o încărcătură duhovnicească prin vizita la Mănăstirea Caraiman, unde copiii s-au bucurat de un cuvânt de învățătură rostit de către unul din monahii așezământului, dar și de frumosul peisaj de care mănăstirea este înconjurată.

Apoi, a urmat un moment mult așteptat, și anume vizita la Dino Parc Râșnov, unde copiii și-au aprofundat cunoștințele despre lumea dinozaurilor. În continuare, au avut prilejul de a-i vedea în toată splendoarea lor, după care s-au jucat în parcul din incinta complexului. În drumul spre casă, ultimul popas a avut loc în Piața Sfatului din Brașov, prilej cu care copiii au fost răsplătiți cu înghețată și alte bunătăți.

SURSA: reintregirea.ro