TIRNAVENI.RO A FOST VIZITAT ÎN LUNA MARTIE DIN 217 LOCALITĂŢI ŞI DIN 55 DE ŢĂRI

Săptămâna aceasta portalul Tirnaveni.ro ocupă locul 53 pe ţară în categoria Regional cu o medie de peste 5000 de vizitatori unici săptămânal. Cea mai urmărită secţiune a fost în martie Spune-ţi Oful, urmată de Locuri de Muncă şi de Anunţuri Gratuite.

După Târnăveni, în luna martie cei mai mulţi vizitatori din România ai portalului Tirnaveni.ro au fost din Târgu Mureş, urmaţi de cei din Bucureşti, Blaj, Cluj şi Sibiu. În total portalul Tirnaveni.ro a fost accesat în această lună din 217 localităţi ale ţării.

Tot în luna martie după România, cei mai mulţi vizitatori ai portalului Tirnaveni.ro au fost din Germania, Italia, SUA, Spania şi Canada dar nu au lipsit nici cei din ţări precum Australia, Brazilia, Noua Zeelandă, Federaţia Rusă, Thailanda şi China, în total portalul fiind accesat în luna martie din 55 de ţări situate de pe toate continentele.

Cele mai urmărite ştiri în luna martie au fost în următoarea ordine:

https://www.tirnaveni.ro/dacia-hincu-mai-mult-decat-un-medic/ – 5,950 vizitatori

https://www.tirnaveni.ro/mircea-susca-campion-international-la-olimpiada-de-matem… – 4,869 vizitatori

https://www.tirnaveni.ro/teodora-burz-romanca-din-tarnaveni-care-ii-imbraca-cel-m... – 4,839 vizitatori

Monitorizarea şi informaţiile statistice sunt oferite Trafic.ro, care este liderul actual in monitorizarea audientei online din Romania. Trafic.ro auditeaza in timp real peste 51.000 de site-uri autohtone active si ofera statistici relevante pentru intreg Internetul romanesc, constituind, astfel, cea mai reprezentativa imagine de ansamblu a acestui mediu.