Toate străzile din Târnăveni au fost cuprinse în programul de modernizare

Administrația locală a solicitat modernizarea a 62 de străzi din fonduri guvernamentale în municipiul Târnăveni. Lista de sinteză a fost aprobată de Compania Națională de Investiții prin Programul Național de Construcții de Interes Publica sau Social. Lungimea totală a lucrărilor este de aproximativ 28.510m iar suprafața este de 171.060 mp.

Acestes străzi sunt următoarele: Teilor, Mihai Eminescu, Luncii, Grădinilor , Livezii, Frasinului, Dezrobirii, Cerbului, 1 Iunie, Primăverii, Macului, Urcușului, Toamnei, Pinului, Fagului, Dealului, Pasaj Clor, Cartier Livezii, Pasaj Carbid, Măceșului, Melodiei, După Deal, Velțului, A.Iancu-bretea înainte de strada Dealului, Bălții, Romul Boilă, Izvor, Mierlei, Muncii, extindere Nicolae Bălcescu, Piața Obor, extindere Mărțișor, Plopilor, Râului, Nouă-Botorca, extindere V.Babeș, extindere Rândunelelor, Secerii, Târnavei, Salcâmilor, Turnișor, Armatei – apendice spre strada Rândunelelor, Armatei-apendice lângă Biserica Greco-Catolică, cartier Dâmbău, G.Coșbuc-până la strada Albinei, Zorilor-apendice, CFR-calea de acces între CFR și Partizanilor, extindere strada Stelelor, străzile din Bobohalma, Cuștelnic.

Practic prin acest proiect se dorește să nu mai rămână nicio stradă necuprinsă într-un plan de asfaltare și modernizare.

În momentul de față se află în execuție proiectul de reabilitare a 24 de străzi din Târnăveni (Stelelor, Sticlarilor, Tractoriștilor, Timișului, Recoltei, Plevnei, Mesteacănului, Mărășești, Progresului, Digului, Lăcrămioarei, Înfrățirii, Aviației, Păltiniș, Morii, Albinei, George Coșbuc, Bazinului, Petru Maior, Codrului, Viticultorilor, Narciselor, Plugarilor, Ciocârliei) la care se va adăuga modernizarea străzilor Școlii, Republicii, Avram Iancu și Viitorului.

10 comentarii la „Toate străzile din Târnăveni au fost cuprinse în programul de modernizare

 • 6 octombrie 2020 la 11:08
  Permalink

  Ce nu sa facut in 8 ani,nu se vor face pina primarul nu va iesi la pensie dinprimarie.

 • 5 octombrie 2020 la 18:13
  Permalink

  Str. Dr. Victor Babeș nu este cuprinsă în toate străzile din Târnăveni?

 • 3 octombrie 2020 la 9:00
  Permalink

  In cite zeci de ani se rezolva?

 • 3 octombrie 2020 la 8:11
  Permalink

  Dacă se dorește ca nici o stradă să nu rămână neasfaltată,de ce nu e trecută și 8 MARTIE pe liste?????
  Nu aparține de Târnăveni?

 • 2 octombrie 2020 la 16:45
  Permalink

  De ce nu le-au făcut și pe cele 24 din fonduri guvernamentale și au luat credit ? Din cauza alegerilor ? Cum se fac străzile dacă nu au canalizare ?

 • 2 octombrie 2020 la 12:27
  Permalink

  Mă bucur că str Melodiei și în continuare Măceșului sunt prinse în planul de reabilitare! , dar nu au nici canalizare! Sper să fie făcută și asta! Spor la treabă în noul mandat!

 • 2 octombrie 2020 la 10:27
  Permalink

  Strada 8 Martie nu apare nicăieri.
  Ar fi trebuit inclusă in programul celor 24, pentru ca toate străzile pe care le intersectează sunt acolo.

  Văd că nu apare nici în celelalte.
  A fost uitată sau figurează sub alt nume la primărie?

 • 2 octombrie 2020 la 8:47
  Permalink

  Si VAsile Moldovan ? Asta nu e in Tarnaveni?

 • 2 octombrie 2020 la 8:07
  Permalink

  Vadului la primărie apare asfaltata dar strada nu a văzut niciodată asfalt

 • 2 octombrie 2020 la 7:13
  Permalink

  Da.Strazile Progresului și Digului s-au decopertat,s-au săpat îi mocirlă nu mai avem trotuare le-au scos de o lună de zile nu avem pe unde circula.Sunt copii care merg la școală,oameni ce merg la lucru prin mocirlă nu noroi.De o săptămână nu sa mai lucrat deloc suntem de râsul lumii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.