Top 10 pensiuni uimitoare din România, mai puțin știute, unde să ajungi vara aceasta

Este deja momentul în care am putea să ne gândim la vacanța de vară și să ne facem planuri. Noi vă recomandăm  10 locuri tare faine de la noi din România, unde ați putea petrece o vacanță în siguranță. Sunt pensiuni tare frumoase, departe de aglomerație, unde vă veți trage sufletul după această perioadă nebună. 

1.VIILA CHEIA

Pensiune în județul Cluj

Unde? Comuna Mihai Viteazu, sat Cheia – la 40 de kilometri de Cluj Napoca, la 7 kilometri de Turda.

În inima Transilvaniei, într-o grădină imensă, deasupra văii Arieșului, găsim un loc de poveste, nou nouț: ,,Viila Cheia’’. Este o pensiune exclusivistă, luxoasă, care te va uimi prin arhitectura simplă, prin amplasarea idilică, dar, mai ales, prin felul în care este decorată. Sunt 5 camere luminoase, amenajate cu mult bun gust, spațioase, toate cu terasă cu vedere spre grădină. Nu doar camerele vă vor uimi, ci și zona de lounge, unde puteți servi masa. Mâncarea este bio, făcută din produse locale, de sezon. Puteți închiria camere individual, nu neapărat toată pensiunea.

Pont: Dacă vreți să vă rezervați deja vacanța în România, la o pensiune sau la orice hotel de la noi, vă dăm un pont. Am găsit, recent, Asigurarea Ramburs Orice de la Eurolife FFH, un produs unic la noi, care vă oferă siguranța că, în caz că nu mai puteți ajunge sau chiar și dacă, doamne ferește, vă îmbolnăviți, veți primi 90 la sută din suma plătită. Asigurarea costă 52 de lei, pentru un pachet de 1500 de lei pentru 2 persoane. Practic, pentru o sumă mică îți poți asigura pachetul de vacanță în România. Vezi AICI unde poți să-ți asiguri vacanța. În plus, aveți 10 % EXTRA reducere, cu codul: CĂLĂTOR10 și prețuri preferențiale la testele specifice Sars-CoV2.

2.CABANA KM 13

Cabană la Cazanele Dunării

Unde? Eșelnița, Mehedinți – la 380 de km de București, la 210 km de Timișoara, la 352 de km de Cluj.

Ce ați spune de o vacanță altfel în România? Haideți la Eșelnița, pe malul Dunării, unde natura s-a întrecut pe sine și a creat un loc mirific! Este locul potrivit unde să te relaxezi și să-ți încarci bateriile, să stai în liniște și să auzi doar clipocitul apei. Ce-ți poți dori mai mult? Aici, în acest colțișor de rai, te poți caza la ,,Cabana Km 13”. Sunt 4 camere cu baie proprie și veți avea parte și de răsfăț, pentru că locația are ciubăr și piscină, iar proprietarii vă pot oferi excursii cu barca în zonă.


Vezi mai multe AICI!

3. VATRA BOIEREASCĂ

Conac în Bucovina

Unde? Cacica, Suceava, la 13 km de Gura Humorului.

Bucovina este de poveste, în orice anotimp. Dacă vreți să cunoașteți, cu adevărat, frumusețea acestei zone, vă puteți caza într-un loc autentic, făcut cu suflet: la Vatra Boierească. Sunt 17 camere, cu decor tradițional, cu bucate curate, de-ale locului. Pensiunea are și un iaz, foișor loc de grătar, așa că relaxarea este asigurată. În plus, liniștea și priveliștea de poveste pe care o ai din camere, îți vor intra, cu siguranță, la suflet.

Pentru prețuri și disponibilități vedeți AICI!

4. COB VILLAGE

Căsuțe eco în Buzău

Unde? Berca, jud. Buzău – la 14 km de Vulcanii Noroioși, la 20 de km de Buzău.

Vă invităm, acum, într-un sătuc inedit din Berca Buzăului – Cob Village – unde descoperim 5 căsuțe eco, făcute cu respect pentru natură din cob, piatră și sticlă, iar geamurile sunt parbrize refolosite. Aici, veți experimenta viața simplă, ca pe vremuri, aproape de natură și departe de stres. Căsuțele sunt mobilate simplu și sunt dispuse concentric tocmai ca să te țină cât mai mult timp în lumea poveștilor.

Vezi cât costă o noapte de cazare AICI!

Articolul complet pe calatorinbascheti.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.