Portalul municipiului Târnăveni

De interes

Trafic blocat în urma unui accident la Bălăușeri

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 13, localitatea Bălăușeri, județul Mureș, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și motocicletă. În urma impactului au rezultat 2 victime de pe motocicletă, pentru care a fost solicitat și un elicopter SDMURD. Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers.

Se estimează reluarea traficului după ora 17:00.

În cursul acestei zile, 5 ianuarie a.c., în jurul orei 14.50, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe DN13 E60, km 147+100 metri, între localitățile Bălăușeri și Găești.

Din primele informații, coliziunea s-a produs între două vehicule care se deplasau către Târgu Mureș, respectiv o motocicletă, condusă de un bărbat de 38 de ani, din Sighișoara și un autoturism, condus de o femeie, de 27 de ani, din județul Covasna.

În urma evenimentului, conducătorul și un pasager al motocicletei au fost preluați de echipajele medicale și transportate pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

Conducătorii vehiculelor au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care a avut loc accidentul.

Traficul a fost reluat pe ambele sensuri de deplasare.

Trafic blocat în urma unui accident la Bălăușeri at

Citește articolul complet