Tragedie în Luduș. O tânără de 28 de ani și posibil și mama ei, înecate în râul Mureș

O tânără de 28 de ani locuia într-un apartament din Luduș împreună cu mama, bunica şi fratele ei. Pentru că fata de 28 de ani suferea de o boală incurabilă se afla în grija mamei şi deseori amândouă mergeau să se plimbe pe malul apei. Nu se ştie din ce cauză însă, duminică seara, nu au mai ajuns acasă.

Trupul fetei de 28 de ani a fost descoperit apoi de un pescar, pe malul Mureşului. Când poliţiştii au intrat în alertă au găsit şi hainele mamei ei, însă de femeie nu se ştie nimic. Deocamdată sunt audiaţi toţi cei din familie, dar şi vecinii care pot să ofere detalii despre acest caz dureros.

Un pescar ajuns pe malul râului este cel care a dat alarma. Tânără de 28 de ani era moartă de ore bune, spun legiştii. Cel mai probabil, din cauza hipotermiei. Cei care au mai zărit-o în zonă sunt şocaţi de sfârşitul ei. Polțiștii bănuiesc că mama tinerei s-a sinucis.

Căutările femeii dispărute continuă de azi cu scafandri. Singura care îi poate ajuta pe polițiști în acheta este bunica fetei, însă, fiind bolnavă, nu a dat amănunte coerente.

Sursa: Punctul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.