Traseu spectaculos la Maratonul Târnavei (video)

Asociația Târnăveni Cycling a publicat o înregistrare video realizată cu drona pentru a prezenta traseul pe care se va desfășura competiția de la Târnăveni.

MARATONUL TARNAVEI este un eveniment organizat de Asociatia Tarnaveni Cycling in parteneriat cu Primaria Municipiului Tarnaveni, Consiliul Local Tarnaveni si Asociatia Catharsis, fiind deschis tuturor, amatori, începători, sau avansaţi precum şi celor profesionişti. Se va desfasura in Municipiul Tarnaveni si imprejurimi, pe un traseul offroad cu potiuni de drum pietruit, forestier etc.

Evenimentul va avea doua concursuri principale si doua competitii pentru copii, respectiv

Sambata 29 august

Tarnaveni Trail Running, competitie de Alergare Cross, pe o distanta 15 km, diferenta de nivel de 323 m pe un traseu cu circuit inchis START/SOSIRE in acelasi loc.
Kids Trail, concursuri pentru copii cu varte intre 4-13 ani, pe distante intre 50 m si 200 m, in zona de Start/Sosire

Duminica 30 august

Tarnaveni Bike Maraton, competitie de tip Montain Bike Maraton pe o distanta de 40 km , diferenta de nivel 952 m, pe un traseu valonat, presarat cu frumoase catarari si coborari spectaculoase.
Kids Bike, concursuri de bicicleta pentru copii cu varste intre 4-13 ani, pe distante intre 50 m si 500 m, in zona de Start/Sosire Nu se percepe taxa de participare pentru competitiile Kids, pentru concurentii cu varsta pana in 18 ani si pensionari !

VEZI FILMUL AICI!

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/TarnaveniCycling/videos/484984261669147/” width=”480″ height=”400″ onlyvideo=”1″]