Traseu turistic în zona Câmpul Cetății

Încă un traseu turistic revopsit şi curățat în zona Câmpul Cetății. Traseul marcat cu cruce roşie Cămpul Cetății – Csóróláb – Orşova.

IMPORTANT
👉Recomandări privind deplasările în zona montană în perioada pandemiei Covid19…

In primul rând, trebuie respectate toate regulile de siguranță specifice pentru activitățile montane la care trebuie să adăugăm toate precauțiile legate de Covid19.

❗Virusul rămâne o problemă, nu a dispărut și o să îl ducem cu noi și pe munte.

❗Deși pare ideal, să mergeți singur pe munte este deja un risc foarte mare.
❗Păstrați o distanță de siguranță între membrii grupului pe toata durata excursiei sau a activităților desfășurate.

👉După o perioadă relativ mare de inactivitate sportivă și antrenament redus, capacitățile de efort si concentrare s-au diminuat, dar, muntele nu s-a schimbat, pericolele sunt la fel, iar gradul factorului de risc este mai mare, mai puțin antrenament generează mai multe accidente.

❗Recomandările noastre sunt :

👉Reporniți ușor, alegeți trasee de grad de dificultate mai mic și cu cât mai puține necunoscute.

👉Faceți o planificare cât mai bună a excursiei, comunicați intențiile dumneavoastră și timpul estimat pentru excursie celor din familie, prietenilor sau Salvamont-ului❗

👉Activați pe telefon aplicația Salvamont-Vodafone, luați cu dumneavoastră un acumulator de rezervă și tot echipamentul necesar pentru o excursie în siguranță.

👉Atenție la animalele sălbatice, în această primă perioadă nu sunt obișnuite cu prezența noastră pe munte și nu știm cum pot reacționa.

👉Evitați excursiile care necesită camparea la cort sau în refugii peste noapte precum și aglomerările la sursele de apă sau toaletele din zonele de campare.

Salvamont Salvaspeo Mures

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.