TREI INCENDII IERI ÎN JUDEȚ

Miercuri, 29 octombrie a.c., la ora 1205, a fost anunțat un incendiu în comuna Râciu, satul Ulieș. Din cadrul Secției de pompieri Râciu s-a deplasat la locul solicitării un echipaj cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, acesta fiind sprijinit de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Șăulia. Ca urmare a producerii evenimentului, a cărui cauză probabilă a constituit-o folosirea intenționată a sursei de aprindere, a ars aproximativ o tonă de coceni de porumb.

În noaptea de miercuri, 30 octombrie a.c., în jurul orei 0259, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Horea” al județului Mureș a fost sesizat prin numărul unic 112, cu privire la producerea unui incendiu la un apartament în municipiul Tg. Mureș, pe strada Rovinari.
La adresa indicată, au fost mobilizați pompieri militari din cadrul Detașamentului Tg. Mureș, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, aceştia intervenind pentru limitarea propagării incendiului.

Și Secția de pompieri Sărmașu a fost solicitată să intervină la aceeași dată, în jurul orei 0447, la un incendiu izbucnit la o locuință în comuna Miheșu de Câmpie, satul Răzoare. Împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Șăulia, pompierii militari au lichidat incendiul care se manifesta la acoperișul din lemn al unei bucătării de vară. Cauza probabilă de producere a incendiului a constituit-o jarul din sistemul de încălzit.