TROFEUL „FOTBAL LA INFINIT”

Primăria Municipiului Târnăveni în colaborare cu Asociaţia sportivă Infinity au organizat sâmbătă, TROFEUL „FOTBAL LA INFINIT”, un turneu de minifotbal rezervat copiilor născuţi în anul 2004 şi mai tineri. Cluburile sportive care au participat la acest eveniment au fost în GRUPA A – ACS Infinity, Viitorul Tg.Mures, Elita Nazna,Viitorul Ungheni, Inter Sibiu, iar în GRUPA B – Sebastiano Reghin, A.S.Copsa Mica, Viitorul Ludus, Junior Tg.Mures si Star Sibiu. Evenimentul a cuprins 10 etape în care s-au desfăşurat 27 de partide de joc. Cei 150 de jucători de la cele 10 cluburi sportive, au jucat timp de 810 minute pentru câştigarea marelui premiu. În finala mică, pentru locurile III şi IV, au jucat cei de la Infinity Târnăveni cu cei de la Viitorul Tg. Mureş, jocul terminându-se cu scorul de 5 la 1. Bătălia pentru finala mare s-a dat între Interstar Sibiu şi Sebastiano Reghin, jocul finalizându-se cu un scor de 6 la 5, capioană fiind desemnată Interstar Sibiu.

Locul 1 – Interstar Sibiu
Locul 2 – Sebastiano Reghin
Locul 3 – Infinity Târnăveni
Locul 4 – Viitorul Târgu Mureş

În cadrul evenimentului au fost acordate premii pentru:
cel mai bun jucător: Rotar Marius de la Sebastiano Reghin,
cel mai bun golgeter: Isăilă Bogdan de la Interstar Sibiu,
cel mai bun portar: Lupu Mark de la Infinity Târnăveni,
cel mai bun jucător: Palko Viktor de la Viitorul Tg. Mureş
cel mai bun mijlocaş: Moga Sergiu de la Infinity Târnăveni.

Petru Mesaroş fiul regretatului om de fotbal Teodor Mesaroş a primit o plachetă pentru tată său „MESAROŞ TEODOR” in care iubitorii fotbalului din Municipiul Târnăveni îi mulţumesc marelui om de fotbal, profesor MESAROŞ TEODOR, pentru deosebita contribuţie adusă sportului târnăvenean. Atât placheta cât şi premiile au fost acordate de viceprimarul municipiului Târnăveni, Mohamed Barmou.

Scopul principal al acestui turneu a fost popularizarea fenomenului –FOTBAL- in randul tinerilor, formarea si mentinerea de legaturi de prietenie intre copii din localitati diferite precum si descoperirea sau promovarea de noi talente.

Portalul Tirnaveni.ro a fost partener media al acestui eveniment.

MAI MULTE IMAGINI

DIN PASIUNE PENTRU SPORT