TV-AS, o televiziune cu colinde şi folclor pentru întreg Ardealul

TV-AS este un post de televiziune care se recepționează prin rețelele de cablu în Transilvania, din luna aceasta şi în reţeaua RCS, în versiunea digitală. Pentru recepţia programului este necesară rescanarea programelor la televizor.

TV-AS difuzează în exclusivitate folclor din zona Ardealului 24 de ore din 24. Postul își propune valorificarea tradițiilor și valorilor populare în special din zona Târnavelor și a Mureșului dar și din alte zone ale Transilvaniei.

De asemenea, în afara acestor obiective, în cadrul rubricilor postului se regăsesc înregistrări cu mari interpreți și ansambluri folclorice (de amatori și profesioniști). De un spațiu de emisie generos se bucură și tinerele talente, promovarea lor fiind cu precădere stimulativă și de încurajare în continuitate.

Programele difuzate se bazează pe producții proprii, filmări în studioul propriu, în natură, a interpreților, a grupurilor instrumentale și a formațiilor de dansuri. Se difuzează de asemenea clipuri realizate de soliști. Se acordă importanță înregistrării de spectacole ale ansamblurilor artistice profesioniste sau de amatori, a manifestărilor cu specific folcloric care se desfașoară în zonele de recepție ale postului de televiziune.

Toți cei care realizează emisiuni doresc să contribuie la satisfacerea a cât mai multor dorințe ale telespectatorilor TV-AS, cu care se află într-un permanent dialog și a căror preferințe primează.

Informatii supliementare la 0722450040

4 comentarii la „TV-AS, o televiziune cu colinde şi folclor pentru întreg Ardealul

 • 25 decembrie 2020 la 14:28
  Permalink

  Prin cablu, la Sibiu, imaginea nu e la parametrii de Full HD. În rest filmările și montajul sau editarea sunt ok, peste Hora !

 • 26 decembrie 2019 la 14:21
  Permalink

  FELICITARI; O INITIATIVA F BUNA; Sarbatori fericite TV-AS ! Am intalnit la TG MURES de Ziua Nationala,un grup de amatori cu cantece patriotice cunoscute,din zona HODAC-IBANESTI ;cred ca ar merita promovati ;

 • 25 decembrie 2019 la 17:42
  Permalink

  Bravo! La cat mai multe transmisiuni și la mulți ani!

 • 24 decembrie 2019 la 15:46
  Permalink

  felicitari !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.