UDMR propune la Târgu Mureş pe Peter Ferenc şi Soos Zoltan

UDMR a anunţat la Târgu Mureş candidaţii pentru preşedenţia Consiliului Judeţean unde este propusă aceeaşi persoană şi fostul candidat de la alegerile trecute, Soos Zoltan, care are cele mai mari şanse deocamdată, ţinând cont de nemulţumirile mureşenilor la adresa actualului primar şi de faptul că votul etnic al românilor se va împărţi.

Soós Zoltán și-a anuțat candidatura pentru Părimăria municipiului Târgu Mureș. Iată declaraţia sa:

”Dragi prieteni, stimați cunoscuți și susținători! Vă anunț cu acest prilej că voi candida la alegerile locale din 2020 pentru funcția de Primar al Targu Muresului deoarece îmi doresc o schimbare pentru orașul nostru. În sprijinul acestei inițiative, importantă atât pe plan personal cât și din perspectiva comunității, am primit azi susținerea unitară a formațiunii UDMR Mureș care consideră importantă candidatura mea pentru Târgu-Mureș.
Deoarece doresc o adevărată schimbare în regimul actual al orașului știu cât de importantă este susținerea din partea tuturor formațiunilor politice și civile. Avem nevoie de toți cei care au înțeles că trebuie să pună deoparte ambițiile politice egoiste pentru a putea avea o transformare radicală în Târgu-Mureș și pentru a-l putea înlocui pe Dorin Florea și vechiul său regim. Vă invit să fiți alături de mine în această încercare de a repune orașul nostru în centrul comunității, de a deschide un nou drum al eticii și încrederii.
Mulțumesc UDMR-ului Mureș pentru încrederea acordată și mai ales pentru consens și cooperare,”

a transmis candidatul după Adunarea Delegațiilor UDMR Mureș ce a avut loc azi după-masă, în Palatul Culturii.

Peter Ferenc

În următoarele 14 luni vom fi într-o campanie continuă. Avem în față trei alegeri, fiecare cu pariul său. Cea mai mare provocare la alegerile locale este câștigarea Primăriei din Târgu Mureș.

Sarcina noastră principală este să oferim un plan de dezvoltare viabil pentru Târgu Mureș și să construim o echipă care să fie capabilă să implementeze acest plan.

Totodată trebuie să continuăm activitatea începută la nivel de județ. Trebuie să construim în continuare județul Mureș. Acum trei ani, am pornit cu un dezavantaj, dar peste patru ani dorim ca județul nostru să aibă o poziție puternică, avantajoasă la nivel național. La alegerile de anul viitor voi candida la președinția Consiliului Județean pentru că vreau să construiesc un județ de care să fim cu toții mândri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.