Un băiat de 17 ani a decedat într-un accident la ieșire din Blăjel spre Bazna

Cinci tineri din Boian au fost implicați într-un accident produs duminică dimineață pe DJ 142B, la ieșire din Blăjel spre Bazna.

În urma accidentului, un tânăr de doar 17 ani și-a pierdut viața.

Conform poliției, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Bazna, un șofer în vârstă de 18 ani a pierdut controlul directiei de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Unul dintre cei patru pasageri, un tânăr în vârstă de 17 ani, ocupantul locului dreapta spate, a decedat.

Un alt pasager, tot de 17 ani, ocupant al locului stanga spate a necesitat îngrijiri medicale, fiind conștient la intervenția salvării. Toți cei cinci ocupanți ai autoturismului sunt din localitatea Boian. La locul tragediei au intervenit mai multe echipaje SMURD și de la Ambulanță.

accident blajel bazna

Din nefericire, una dintre victimele evenimentului rutier prezenta leziuni incompatibile cu viața. Un băiat în vârstă de aproximativ 18 ani, conștient, care acuza dureri în zona cervicală și suspiciune de traumatism lombar, a fost transportat cu ambulanța SMURD la Centrul de Primire Urgențe a Spitalului din Mediaș. Celelalte persoane implicate au refuzat transportul la spital, prezentând escoriații minore,” a transmis ISU Sibiu.

Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o concentrație de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii vor întocmi actele premergătoare efectuării de cercetări penale cu privire la săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, respectiv conducere sub influența alcoolului.

În prezent, se desfățoară cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor care au dus la producerea acestui accident rutier.

Nova TV

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.